Legemidler Bruker for eddik og natron

Hjem rettsmidler kan være enkel og effektiv behandling som ofte har en økonomisk fordel. Natron og eddik er stifter i mange husholdninger og ikke-giftig for mennesker og miljø. Hvit og eple cider eddik har mange av de samme helsebringende egenskaper, men mange finner eple cider eddik å være mer spiselig. Skyll munnen grundig når inntak av eddik på en jevnlig basis for å hindre langvarig kontakt med tannemaljen. Interne bruksområder for Eddik
Hold en flaske eddik hendig å drikke minst en eller to ganger om dagen.

Apple cider eddik har blitt brukt i århundrer. Nettstedet Apple Cider Eddik fordeler rapporterer at Hippokrates var en av mange for å lage en helse elixir av eple cider eddik og honning. Spesielt når laget fra hele epler, inneholder det naturlig antioksidanter og mange vitaminer og mineraler som støtter sunn vekttap. Det kan også redusere effekten av leddgikt smerte, allergier, astma og kramper, lavere blodtrykk og kolesterol, støtte bein helse og tarmen regularitet, forebygge diabetes, og forhindre eller tilby avlastning for halsbrann og hodepine. Denne listen er ikke eksklusiv, så de helsemessige fordelene er enorme. Hvis du synes smaken uoverkommelige, prøve å legge akkurat nok drue juice til å forbedre smaken, og holde en krukke av blandingen i kjøleskapet for en rask "fix" hele dagen
Ekstern Bruker for eddik
Bruk eddik til en solbrenthet for kjølende lindring og helbredelse.

Full styrke eple cider eddik kan redusere kroppslukt når den brukes til underarmer, og både hvite og eple cider eddik lindre solbrenthet og andre brannsår, hemorroider, vorter, flass, insektbitt og åreknuter. Spe med vann og bruke for akne kviser, eksem og fotsopp. Fukt en bomullsdott med vann og eple cider eddik for å bidra til å stoppe neseblod ved å trykke på nesen, og slippe en blanding av eddik og vann eller dråper rensevæske i øret for å bekjempe infeksjoner. Prøv å blande eple cider eddik med eggehviter og olivenolje for en naturlig leddgikt liniment, og en blanding av eddik med løk juice angivelig blekner pigmentflekker i løpet av to uker.
Interne Bruker for Baking Soda
Baking soda blandet med vann er en naturlig syrenøytraliserende.

Baking soda har lenge vært anerkjent for sine dental Whitening agenter, og kan brukes direkte til tennene med fingeren. Bland med et glass vann og skyll for å bekjempe dårlig ånde. Mange synes at det gir sikker og effektiv lindring for halsbrann eller andre magebesvær.
Ekstern Bruker for Baking Soda
Baking soda hjelper dypt rense huden og er trygt å legge til badevannet.

Bruk natron til armhulene for en sikker og effektiv lukt-absorpsjon ingrediens. Du kan legge det til badevannet ditt som et hjelpemiddel til rensing av olje og svette, bruke den med sjampo for å fjerne rester fra stylingprodukter, fortynne med vann og eksfoliere huden din, og bruke som en fot suge. Det er også effektiv på inngrodd skitt på hendene, og kan brukes til å suge muntlig apparater som proteser og dental retainers.

helse

· Endokrine Cancer Therapy 
· Hvordan å avlaste nedre ryggsmerter under graviditeten 
· Hvordan behandle Breathing i Gasoline 
· Slik unngår du at Langsynthet 
· Veksthormoner for barn 
· Hvordan håndtere med en tørr Socket
· Miste vekt naturlig med Metabolism Normalisering 
· Kan en Low Carb Diet Omvendt Diabetes? 
· Hvordan finne en lisensiert Group Home i California 
· Slik Cure Flea Mite Bites