Detox Foot Urter Informasjon

Opprinnelsen til foten detox er forankret i asiatisk medisin. Soaking føttene i varmt, urt-tilført vann er en gammel praksis som frisker opp kropp og ånd. I moderne tid er selvklebende pads som inneholder ulike urter og mineraler brukes for å oppnå tilsvarende effekt. Funksjon

Foot avgiftning prosesser stimulere blodsirkulasjonen og svette i føttene. Ifølge produsenter som Jadience, fot avgiftning re-balanserer chi, fjerner giftstoffer fra blodet og lymfe og fremmer helse og trivsel.
Metoder

to store metoder brukes i foten avgiftning. Føttene kan være gjennomvåt i et fotbad som inneholder vann, kan mineraler og ulike urter i 20 til 30 minutter, eller klebeputene inneholder urter og mineraler brukes på fotsålene i åtte til ti timer.

Urter

En rekke urter er brukt, inkludert melk tistel, grapefrukt, grønn te, dokudami (Houttuynia cordata) og loquat blad (Eriobotrya japonica). Andre plante-baserte materialer er brukt i detox pads som tre eddik, ingefær og malt chili peppers.
Krav

Uttalelser i favør av foten avgiftning på Ion Chi nettstedet inkluderer påstander om økt energi, mer avslappet søvn og bedre mental outlook. Brukere av Ion Chi patcher og Ionic Detox fotbad rapporterer en reduksjon av smerte, men arrangører er nøye med å påpeke at materialene som brukes i foten avgiftning ikke er godkjent av FDA.
Scam eller Cure ?

Så langt er det lite bevis som støtter produsenter 'terapeutisk virkning. Stephen Lower, Ph.D. analysert prosessen som brukes i de ioniske fotbad og viste at giftstoffer "pakket ut" er generert av elektroder som brukes i fotbad selv.

helse

· En beste Massasje Terapeut kan gi nye dimensjoner til livet ditt 
· Hvordan overvinne selvpålagte hindringer 
· Hvordan stoppe tømme Throat 
· Hvordan leie elektriske rullestoler 
· Hvordan styrke ditt minne 
· En bakgrunn på Mesotherapy 
· Helsemessige fordeler av amerikansk ginseng 
· Wrinkle Serum: The Answer To Your Skin Innstramming behov 
· Hvordan finne en schwannoma Surgeon 
· Om MR Prisene