Homeopatisk behandling for Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome, hvor ubehagelige følelser i beina forstyrre dagen og avbryte søvn, kan effektivt behandles av flere homeopatiske midler. Velg en løsning som passer best til de emosjonelle og fysiske symptomer opplevd. Causticum

Det rette er best egnet for de med en historie med muskelsmerter. De er ofte følsomme, lett stresset, og føler brennende og verkende smerter, med kramper i føttene og leggene.
Aconitum napellus

Når søvn er kompromittert av en manglende evne til å slappe av, og fylt med mareritt, er Aconitum indikert. Angst og prikking smerter i bena er vanligvis til stede.
Ignatia amara

Når symptomene sammenfaller med sorg, kan Ignatia være gunstig. Overfølsomhet, vist som uventede gråter eller ler passer, blir opphisset av lett søvn og ben kramper. Hyppig gjesper eller sukk er vanlig.
Sulphur

Svovel kan være gunstig for brennende smerte som følge av varmen i bena og som fører til rastløshet. Andre indikasjoner for dette midlet er rykninger muskler, og snakke under intermitterende søvn. Glemsomhet, irritabilitet, og generell svakhet indikere behov for dette midlet.
Zincum

Zincum er best brukt for ekstreme tilfeller med konstant behov for å bevege seg, snakke, og tror. Utmattelse kan føre til depresjon, og symptomer forsterkes av alkohol.

helse

· Hvordan å miste vekt raskt ved å ikke spise 
· En daglig dose på fiskeolje kan arbeide underverk for din kjære S helse! 
· Hvordan Sammenlign høreapparater 
· Gjær infeksjon og Diabetes Symptomer 
· Hvordan redusere astma utløser hjemme 
· South Beach Diet Food Deler 
· Hva er en personlig trener? 
· Nakke og ryggskader i Motor Vehicle Sports 
· IDC Breast Cancer Prognose 
· Tann Sealant Safety