Er det en måte å bli kvitt Veggedyr?

Med økt global reise mellom tettpakkede byer, har veggdyr blomstret. Kontrollerende veggdyr har blitt et alvorlig problem for byer, og frustrerte individer vil gå til nesten hvilken som helst lengde for å bli kvitt skadedyr. For å fullt ut bli kvitt veggdyr du må drepe insekter og deres egg. Det kan noen ganger virke som en oppoverbakke kamp, ​​men hvis du tar de riktige forholdsreglene, bør du være i stand til å adressere Veggedyr problemet på egen hånd. Du trenger
Caulk
Vacuum
Plantevernmidler
Madrass Bag
Vis flere instruksjoner
en

Vask sengetøy og klær grundig i varmt vann . Dette er usannsynlig å bli kvitt veggdyr på egen hånd, men det vil sikre at en av bugs 'mulige gjemmesteder er sterilisert.
2

Finn ut hvor veggdyr gjemmer seg. Veggedyr har en tendens til å gjemme seg i løpet av dagen og kommer ut om natten mens du sover. Se i sprekker og hulrom der veggdyr ofte skjule og trekke tilbake kanten av madrassen. Det kan være vanskelig å finne feil, men se etter små mørke flekker på madrass eller seng ramme. Dette er Veggedyr avføring.
3

Rengjør og støvsuge huset eller leiligheten. Sørg for at du støvsuge med en dyse vedlegg sprekker og hulrom der veggdyr ofte skjule. Holde et rent hus hjelper drepe veggdyr og reduserer antall skjule flekker. Hvis du har kjæledyr, bør du også behandle de områdene der de sover, som veggdyr vil målrette noe pattedyr.
4

Seal din madrass i en madrass bag kjøpes på nettet eller i en butikk. Sett putene i lignende poser. Noen mennesker kaste bort sin madrass, men dette er dyrt og urealistisk for mange mennesker.
5

Demonter din seng ramme og rengjør de enkelte delene. Sett sammen din seng og forsegle sprekker med caulk.
6

inn en insektmiddel pulver langs gulvlisten av sengen din. Dette pulveret kan kjøpes online på nettsteder som Bed-Bugs.net eller i hjem og hage butikker.
7

Kontakt en Exterminator hvis du fortsatt har problemer. Selv om du utfører alle de nødvendige skritt for å bli kvitt veggdyr, kan du fortsatt ha et problem. Ta kontakt med en lokal katalog og ringe en profesjonell Exterminator å avtale et passende tidspunkt å få huset inspisert.

helse

· Er Vazomyne trygt? 
· Medisinsk Prosedyrer for Male Inkontinens 
· Elektronisk pasientjournal Strategy 
· Natural Skin rettsmidler for vanlige hudsykdommer 
· Hva er Helvetesild Disease 
· Hvordan forbedre Hallux valgus kirurgi Recovery Time 
· Slik Spot Tidlig varsling tegn på en Stroke 
· Forholdsregler du bør ta når du kjøper steroider Storbritannia Online 
· Hvordan takle menopause humørsvingninger 
· Rensing Diet Program