Hvordan Stopp Chigger Bite Itch

Chiggers er medlemmer av edderkoppen familien som kommer ut i varme månedene. Selv om de kan finnes overalt, chiggers er mest dominerende i de sørlige statene, som området har en tendens til å bli varmere året. En av de mest frustrerende ting om chiggers er at de er så små at når de biter vi vanligvis ikke legger merke til konstant kløe begynner. Biter kan la deg skrape i flere uker. Kjenne noen rettsmidler og tips for å lindre kløe kan bidra til å forberede deg for sommeren. Du trenger
Antibakteriell håndsåpe
Towel
Antibakteriell førstehjelp gel
bandasje
1/4 kopp natron
mentholated badeskum
Show More Instruksjoner
en

Vask bitt hud med litt antibakteriell håndsåpe og vann en gang om dagen for å holde det rent og fritt for bakterier. Tørk den med et rent håndkle. Dab antibakteriell førstehjelp gel oppå biter i et lett lag for den første uken etter biter.
2

Place et bind over bitt huden for å holde gel fra smøre og å låse ut oksygen som kan legge til kløe . Gjenta trinn 1 og 2 for en uke slik at huden til å helbrede, så slutte å bruke antibakteriell gel.
3

Bland sammen 1/4 kopp natron med 2 spiseskjeer med destillert vann. Påfør den resulterende blandingen over biter når kløe oppstår, og la det tørke på biter og noen røde nupper som danner. Skyll natron av med kaldt vann.
4

Fyll badekaret med varmt vann og tilsett mentholated boblebad. Du kan vanligvis finne mentholated boblebad på drugstores i kulde og influensa delen. Den mentol vil bidra til å redusere kløe og oppdatere dine sanser som du inhalerer.

helse

· Healthy Living som en Ayurveda School Of Thought 
· Fordeler og ulemper av Home Health Care Agencies 
· Hvordan beregne Body Fat Index 
· Slik unngår du at High Blood Sugar 
· Hvordan velge tannlege som er best for deg og din familie 
· Behandling for en svulmende plate i nakken 
· Tips til Hjelper deg lavere kolesterol 
· Medicare Retningslinjer for at Home Care 
· Beskytte mot Reisende Diaré 
· Symptomer på anodestangen Failure