Ernæring under kjemoterapi

God ernæring er viktig til enhver tid, men det er enda mer avgjørende når du står foran kreft behandlinger, for eksempel cellegift. Kroppen din trenger kostholdsveiledning i to perioder, i behandlingsperioden og i mellom behandling periode. Fluid Retningslinjer for behandling Periode

"Pushing Fluids" vil skylle kjemoterapi biprodukter og avfall ut av systemet og beskytte nyrene. En enkel regel å følge er å ta din vekt og dividere med to. Det er antall gram du bør drikke daglig, men ikke drikke dem med måltider, slik at fordøyelsesenzymer juice er i sin fulle styrke, per Oncology Channel ..
Mat Guideline for behandling Periode

I denne fasen spise mindre porsjoner oftere i stedet for tre større funn. Spise tørt, lav-fett, lav syre matvarer.

Forslag Under behandlingsperioden

Vannmelon er perfekt rett etter kjemoterapi. Det er høy i vann og kalium. Dryss salt på den for å inkludere natrium behov.
Fluid Guideline In Between behandlinger

Drikk rikelig med sukkerfrie drikker, koffeinfri eller urtete, vann og juice. Caloric tette drikkevarer inkludert yoghurt smoothies og ernæringsmessige rister er nøkkelen hvis du har problemer med å spise fast føde eller mister for mye vekt.
Foods Guideline In Between behandlinger

Spis en balanse av protein, frukt, grønnsaker, hele korn og sunt fett. En kopp yoghurt enn bær og bananer toppet med et dryss av flaxmeal gir cellene en boost probiotika, prebiotika, og omega-3 fettsyrer.
Anbefalinger In Between behandlinger
< p> Husk at proteiner er grunnlaget for å bygge nye friske celler. De fytokjemikaleforbindelser funnet i frukt, grønnsaker og korn beskytte friske celler og blokk kreft-celle vekst.

helse

· Er Cool Mist eller Warm Mist Bedre for rushtidsavgift? 
· Fordeler av fiskeolje er Paramount! 
· Helbredende krefter av edelstener 
· Hvordan spise riktig hvis du har type 2 diabetes 
· Mest effektive behandlinger for rektal kreft med en kjerne Tumor 
· Type 2 diabetes og metabolsk Diet 
· Hvem oppfant tanntråd? 
· Alvorlige acid reflux behandlinger 
· Hvordan få en fin Skin Tone 
· Hvordan identifisere en Tick Bite