Tegn på brystkreft på Mammograms

En mammogram er en av de beste verktøy for å diagnostisere brystkreft. Produserer en svart og hvit røntgenbilde av brystet problemet, kan skanningen plukke opp selv de minste vekster og uregelmessigheter og hjelpe leger å identifisere brystkreft i de tidligste stadier. Hvordan det gjøres

Under en mammogram, er hvert bryst nøye komprimert mellom to plater og deretter røntget fra forskjellige vinkler.
Typer
< p> Det er to typer mammografi: screening og diagnostikk. Screening mammografi er utført på friske kvinner med ingen tegn eller symptomer på brystkreft. Diagnostiske mammografi utføres når mulige brystkreft symptomer, som en klump, er funnet.
Hvem tolker skanner

En radiolog --- en lege spesielt opplært til å diagnostisere sykdommer ved å tolke røntgenbilder og andre radiologiske bilder --- vil lese og analysere mammogram og sende en skriftlig rapport til deg og legen din.
Tegn på problemer

Videre testing kan anbefales hvis forkalkninger, massene eller cyster er funnet, radiologen vil også sammenligne hver nye mammogram med tidligere, på jakt etter eventuelle mistenkelige endringer i lymfeknuter eller vev
. Ekspertråd

Eksperter anbefaler kvinner 40 år og eldre har en årlig mammografi. Kvinner med en familie historie av brystkreft, eller andre risikofaktorer, må kanskje begynne skanninger i en tidligere alder, eller planlegge dem oftere.

helse

· Hvordan behandle Artrose Med Refleksologi 
· Medical Billing Vilkår og definisjoner 
· Hjem rettsmidler for akne gratis hud, Homemade Treatment 
· Bruk av Aconitum 
· Øvelser for Ankelen fraktur i Cast 
· Hva skal se etter i en Gay Massasje 
· Fakta om emfysem 
· Diet Plan for osteoporose hos menn 
· Eco Friendly Bo Og Personal Health 
· Slik tester for Nickel