Behandlingstilbud for Stage One Breast Cancer

En diagnose av brystkreft fører til en kvinne å lure på om hun vil være sunn i fremtiden, og om hun vil være i stand til å holde brystene hennes. Leger behandle stadium I brystkreft med en kombinasjon av kirurgi, stråling, kjemoterapi og hormon hemming terapi. Noen ganger er bevaring av brystet mulig, og mange kvinner diagnostisert med brystkreft jeg går på å leve et sunt liv etter behandling. Stage jeg Breast Cancer

Legene diagnostisere brystkreft etter å ha utført en rekke eksamener, bildebehandling skanner eller tester, eller etter bruk av en kombinasjon av alle disse verktøyene. En diagnose av stadium I brystkreft indikerer at selve svulsten er mindre enn 2 cm over og at kreften ikke har spredd seg til lymfeknuter. I stadium I brystkreft, har kreften ikke sprer (spredning) til andre organer, for eksempel lungene.

En lege vil anbefale om å fjerne stadium I brystkreft med en lumpectomy eller delvis mastektomi kirurgi, som fjerner svulsten og noen omkringliggende vev, men bevarer bryst, eller med et radikal mastektomi, som fjerner hele brystet. Hvis kreften er fjernet uten å fjerne hele brystet, leger vanligvis anbefaler strålebehandling etterpå for å hindre at kreften kommer tilbake.
P Hvis svulsten tiltak mindre enn 1 cm, og kan en lege ikke anbefale kjemoterapi. Leger test gener for å finne ut mer om en pasients risiko for brystkreft tilbakefall, og bruke resultatene fra disse testene når anbefale om en pasient skal ha cellegift etter brystoperasjon for stadium I brystkreft. Cellegift etter brystoperasjon reduserer, men eliminerer ikke, er sjansen for at kreften kommer tilbake.

Hormonene østrogen og progesteron bidra til vekst av mange brystkreft svulster. Hvis en lege mener at svulster er den typen som reagerer på østrogen eller progesteron, vil han sannsynligvis foreskrive medisiner som blokkerer effekten av disse hormonene i kroppen, uavhengig av hvor stor svulsten er. Noen ganger er disse stoffene føre til menopause i pre-menopausale kvinner. Legen din kan teste deg etter behandling for å se om kroppen fortsatt produserer hormoner, selv om mensen ikke har kommet tilbake.
P Hvis du er gravid når diagnostisert med stadium I brystkreft, vil en lege sannsynlig anbefale en radikal mastektomi med mindre du kan trygt vente med å ha strålebehandling før etter du har baby. Strålebehandling fører fødselsskader, men brystoperasjon er trygt for både mor og baby. Legene har muligheten til å bruke noen cellegift i andre og tredje trimester av en graviditet. Gjør ikke amme mens gjennomgår strålebehandling eller cellegift.

Stage I brystkreft har en svært høy fem års relativ overlevelse, og understreker behovet for tidlig screening og diagnose.


helse

· Positivt og ulemper ved bruk av Johannesurt for Depression 
· Kan jeg tjene penger med MonaVie? 
· Hvor mye koster fettsuging og en Mageplastikk pris? 
· Pro & Cons of Low Carb dietter 
· Forgiftning Fra Copper Servise 
· Hvordan bli kvitt munnsår under nesen 
· Slik hindrer hemorrhoids Fra Bleeding 
· Hvordan Naturligvis Forbedre Breast Milk 
· Mayo Clinic Kål-suppe Diet 
· Fra magen til halsen, Acid Reflux Symptomer er overalt i Mellom