Karbon og platina i kreftbehandling

Mange kjenner kreft førstehånds, har hatt eller opplever for tiden en kjær lider av sykdommen. Kreft er en altomfattende sykdom som effekter hvert nivå av ens liv. Som medisinsk teknologi endringer på en nesten daglig, så gjør kreftforskning, legge til og manipulere celler via kjemoterapi ved hjelp av nyere, mer effektive legemidler. Kjemoterapi er den vanligste behandlingen for kreft, men hva er det og hvordan fungerer det å behandle kreft? Carbon

Carbon, en naturlig forekommende element, er funnet i kreftbehandling i form av "nanorør," så små at tusenvis kunne passe inn i en celle. Carbon virker ved å forårsake "T celleantigener å klynge i blodet og stimulere kroppens naturlige immunforsvar", ifølge Folkehelseinstituttet. T-celler er en type hvite blodlegemer som naturlig bekjemper kreftceller. Karbon, men må "målrettet" til et bestemt område for å være effektive.
Hvordan er Carbon brukes?

Karbon nanorør er "målrettet" for å angripe kreftceller ved å legge folsyre eller vitamin B. Kreftceller har en stor mengde folsyre reseptorer, noe som gjør dem til et lett mål for angrep. Via denne metoden, en karbon nanontube får tilgang til kreftcellen. Når cellene er målrettet og nanorør er inne, er en laser brukes til å varme opp karbon, og dermed ødelegge kreftcellen.
Platinum

Platinum- baserte legemidler er den mest brukte formen for cellegift nå tilgjengelig. Den brukes oftest for å behandle eggstokkene, lunge, testiklene og viser seg lovende ved behandling av andre typer kreft. Platinum virker ved å bryte ned DNA, som kreftceller kan vokse.
Carbon og Platinum Kombiner å drepe kreftceller

Platinum og karbon har en felles plikt i kreftbehandling. Når karbon nanorør er inne i en celle, er platina løslatt og naturlig, binder seg til karbon nanorør. Når platina suges inn i cellen, naturlig forekommende enzymer som konverterer den platina inn i en mye mer giftig form, platina II. Platinum II deretter binder seg med cellekjernen og til slutt, ødelegger cellen.
Tips

Riktignok er det ingen sikker måte å ødelegge kreftceller helt og ingen garanti for utvinning. Ettersom disse elementene drepe målrettede kreftceller, deres bivirkninger og mulig gjenvekst av kreftceller gjør cellegift en svært ubehagelig opplevelse. Hver person er forskjellig og reagerer på medisiner annerledes. Hva som fungerer for noen kanskje ikke fungerer for andre. Prøving og feiling er den mest brukte handlingsplan ved behandling av kreft.

helse

· Hvordan Finn Refleksologi Solar Plexus Zone 
· Spør A Periodontist: Noen viktige faktorer som påvirker tannkjøttet 
· Hvordan Sammenlign Gallestein behandlingstilbud 
· Nese og bihuler Drenering: Color ledetråder 
· Fordelene ved å spise frukt og Vegetables
· Typer kirurgi for nyrestein 
· Strikkhopping Injury Fakta 
· Generalisert anfall Disorders 
· Alkoholrelaterte sykdommer 
· Hvordan du kan overvinne frykt for folkemengder