Strikkhopping Injury Fakta

Selv om du ikke har sett National Geographics 1955 dokumentar om strikkhopping, sjansene er du kjent med praksisen. I mer enn et tiår, har eventyr entusiaster forfulgt strikkhopping som et adrenalinrush. Gitt at skadene er knyttet til virkningen av hopping, her er hva du bør vurdere før du gjør det spranget. Hodeskader

Hodeskader ofte innebære omfattende øyeskader. De kan ta form av synshemning inkludert midlertidig blindhet, blinde flekker og blødninger i netthinnen.
Skulder-og ryggskader

Skulder skader oppstår vanligvis som en forvridning eller belastning forårsaket av spenningen i ledningen. Bløtvev skader i ryggen området kan også påvirke hoppere.

Ryggmargsskader

Selv om ryggmargsskader er begrenset i forhold til strikkhopping, kan de ha mest ødeleggende resultater. Jumpers kan oppleve kompresjonsfrakturer, nestenulykker veggtepper, nakkesmerter og kvadriplegi.
Skader i nedre ekstremiteter

Den vanligste området for skader er i underkroppen. Jumpers ofte lider av peroneal nerve skade, en tilstand som påvirker den ytre delen av benet under kneet, og kan føre til ødelagte nerver som påvirker en persons evne til å gå.
Minor Skader

Rope brenne og ekstrem svimmelhet også oppstå regelmessig.

helse

· Hvordan redusere blodsukker 
· Hvor lenge bør du la i en muntlig termometer? 
· Hjemmelaget Saline Nasal Wash 
· Assisted Living in Del Ray , VA 
· Hvordan behandle nøtteallergi Reaksjoner 
· Definer Sekundær hypertensjon 
· Hvordan Laser Hjelper Boost Oral Health 
· Hvordan vite at du har Spider Bites 
· Naturlig hjemme rettsmidler for en kvinne 
· Hva er farene ved Kinin?