Behandlinger og bivirkninger for hudkreft

Hudkreft oppstår når cellene i huden å vokse på en unormal måte. De behandlinger som er tilgjengelige for hudkreft vil avhenge av alvorlighetsgraden av tilstanden. En tidlig diagnose sterkt forbedrer resultatet av disse behandlinger. Det er viktig å være oppmerksom på eventuelle endringer i huden og vise legen din eventuelle misfarging eller sår som ikke healing på riktig måte. Diagnose

Diagnosen er den viktigste delen av behandlingen og herding hudkreft. En tidlig diagnose pasienten gir en mye bedre sjanse til en vellykket behandling. Vis legen dersom du merker endringer i størrelsen eller fargen på en muldvarp. Vurdere eventuelle sår på kroppen som ikke har grodd skikkelig. Dette egenevaluering oppdager hudkreft i sin tidligste stages.The diagnose krever en biopsi for å være nøyaktig. En biopsi er en prøve av vev tatt fra det berørte området. En laboratoriet vil analysere prøven for å bestemme om hudkreft er til stede. Diagnosen vil også bestemme stadium av kreft, noe som betyr at om kreften bare påvirker huden, eller hvis den har spredd seg til andre områder av kroppen.
Behandlinger
< p> Frysing eller excising det berørte området er to av de behandlinger for hudkreft. Frysing dreper vev med flytende nitrogen, og det faller av på egen hånd når huden tiner. Excision kutter berørte vevet ut. Begge prosedyrer vil etterlate et arr. Lasere og Mohs kirurgi fjerner kreftceller med bare et lite arr venstre behind.Radiation og kjemoterapi ødelegge kreftceller uten kirurgi. Kjemoterapi bruker narkotika for å drepe kreftceller. Hudkreft er behandlet med aktuelle kjemoterapi narkotika. Systemisk kjemoterapi behandler kreft som har spredt seg til andre områder av kroppen. Systemisk kjemoterapi introduserer narkotika inn i kroppen eller system for å ødelegge kreftceller.

Bivirkninger

Arrdannelse er en vanlig bivirkning av hudkreft behandling. Legene er dyktige i excising berørte vev fra et berørt område og slik at bare et lite arr bak. Noen behandling for hudkreft som fjerner de berørte vev fra huden kan resultere i et arr. Det er viktig å finne en lege som har erfaring med denne type treatment.Topical kremer som brukes for hudkreft kan forårsake betennelse. Det kan også være arr etter bruk av disse kjemikaliene for hudkreft behandling. Systemisk kjemoterapi kan forårsake kvalme og oppkast sammen med hårtap. Noen pasienter opplever tretthet og munnsår med denne type hudkreft behandling.

helse

· Hvordan redusere tenner Stain 
· Sykehjem Activity Director Sertifisering 
· Hva å fortelle legen om kneet mitt problem 
· Irritabel tarm syndrom Relief 
· Amyloidose Symptomer 
· Hva å gjøre for en Trakk Muscle 
· Bifokale Safety Glasses Metal Frame Med Riktig Powers 
· Hvordan å bekjempe en Fear of Turbulence på flyreiser 
· Ny informasjon om Breast Cancer Symptomer 
· Hvordan reagere på en rabiat Wild Animal