Alternative læringsformer for Attention Deficit Disorder

Attention Deficit Disorder (ADD) er en tilstand som er forbundet med en kort span oppmerksomhet og dermed også forbundet med lærevansker. Mange mennesker som lider av ADD fall gjennom de pedagogiske sprekker, taper på vitale læring erfaringer og har enorme vanskeligheter utviklende læring bestrebelser tross for sine ekstremt høye nivåer av intelligens. Det finnes imidlertid en rekke læring metoder som kan langt bedre læring bestrebelser på de som lider av tilstanden. Blended learning

Personer som lider av ADD krever en blended learning tilnærming for å lykkes i all læring bestrebelser. Blended learning teknikker innebærer bruk av ulike pedagogiske metoder, som brukes i samklang å utdanne den enkelte med ADD. Denne metoden for læring gjør det mulig for studenten med ADD å ta del i tradisjonelle klasserom utdanning via forelesninger, men det gir også studenten tilgang til hender på aktiviteter i tillegg. Noen ganger er det bruk av en datamaskin lagt til blandede undervisning stiler å lar ADD student å bruke visuell og kinestetisk (bevegelse læring stil) metoder for læring. Denne stilen av læring er utmerket fordi det diversifies materialet og presenterer materialet gjennom spill, videoer, filmer, foredrag og øvelser, og dermed utvide muligheten for å appellere til studenten med ADD.
Discovery Learning

Discovery læring er en metode der en ADD student kan engasjere seg i gleden over selvoppdagelse; eleven tilbys eksperimenter, prosjekter, kreative bestrebelser og hands-on aktiviteter, slik at han kan lære gjennom prosessen med oppdagelse. Et eksempel på discovery læring kan vitne i en science klasserom der studenten blir bedt om å lage et prosjekt om hvordan vulkaner fungerer. Studenten er utstyrt med en generell retningslinje av kriterier som må oppfylles, men prosjektet er gitt en kreativ og selvstendig vinkling der studenten kan velge hvordan prosjektet er gjennomført og hvilke aktiviteter prosjektet vil innebære. Studenten kan skape en fungerende modell av vulkanen, en datamaskin presentasjon, en plakat eller en video dokumentar. Denne formen for læring gjør det mulig for studenten å jobbe på en selv-definert tempo med uavhengighet og oppfordrer studentene til å ønske å lære mer gjennom oppdagelsen.
Spaced Learning
< p> Spaced læring er en læringsstil som løser bestemte oppmerksomheten span av de med ADD. Denne metoden for læring gir ADD student mulighet til å lære i små, tidsbestemte intervaller, og innebærer å gjenta informasjonen igjen og igjen i forskjellige former og på ulike måter. Vanligvis lærer læreren et nytt emne tre ganger på rad med 10 minutters pauser i løpet av hver aktivitet, som vil innebære noe fysisk aktivitet eller kort spill som er knyttet til det materialet som blir lært. Denne typen læring gjør det mulig for læreren å tilby materiale i en rekke former, både visuelt og kinesthetically, samt i små trinn.
Gøy å lære

Making læring moro er en av de raskeste metoder for å få oppmerksomheten til en person med ADD. En person med ADD vil være langt mer interessert i det som blir undervist hvis materialet er tilbudt i en spennende og underholdende måte. For eksempel, hvis du ønsker å hjelpe et barn å lære nytt materiale, den beste måten å gjøre det på er å gjøre læringsprosessen et spill. Datamaskinen kan brukes til å tilby visuelle spill som kan hjelpe ADD student mestre tall og nye ord via interaktive nettsteder som er student vennlig. Alternativt kan læreren og eleven utgjør spill knyttet til materialet. Den eneste forutsetningen er at studenten nyter det hun gjør mens læring. Dette vil fremme en vilje til å lære, og det vil også gjøre materialet lettere å mestre.
Conform til Student Learning Style

Noen studenter er visuelle elever, mens andre elever lærer mer fra verbale oppgaver og forelesninger. Andre elever lærer bedre når det er bevegelse involvert i en oppgave. ADD Studentene skal lære bedre og vil være mer takknemlig for å lære bestrebelser når læreren bruker metoder som spesifikt imøtekomme til studentens læring preferanser. Dersom studenten har lese oppbevaring vanskeligheter, så forelesninger og visuelle presentasjoner, verbale timeplaner, og testing vil være en bedre match for studentens læring stil. I mellomtiden, hvis en elev har problemer med å sitte stille lenge nok til å virkelig absorbere verbalt delte leksjoner, hands-on aktiviteter og prosjekter som involverer bevegelse bør tilbys for å imøtekomme elevenes læring.

helse

· Magesår Help
· Høy TSH Symptomer 
· Hvordan oppnå egenkorreksjon 
· Tarm Endringer i Detox dietter 
· Hvordan behandle blærekatarr med naturmedisin 
· Slik håndterer Stamming 
· Hvordan oppfordre Donasjoner for et brystløft 
· Er kullsyreholdige drikker Bad for Migrene? 
· Hjem rettsmidler for akne gratis hud, Homemade Treatment 
· Metformin Studier