Naturlige måter å kurere ADHD

Spør en forelder hva de tenker på barnet sitt på reseptbelagte stoffet medisiner for Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), og de kan si noe negativt. Sentralstimulerende midler og andre rusmidler ofte føre til mer dårlig enn godt, forverre ADHD når narkotika slites av eller provosere andre problemer. Krasjer, irritabel humørsvingninger og problemer med å spise og sove er alle forbundet med reseptbelagte legemidler som brukes for ADHD. Naturlige metoder bidra til å forbedre symptomer og vanligvis ikke forårsake noen uønskede bivirkninger. Fakta

Omsorg for noen med ADHD kan være vanskelig hvis bare én metode er brukt. En helhetlig tilnærming som inkluderer ulike naturlige behandlingstilbud som fungerer best og kan gi lindring av symptomer. Mens ADHD er en nevrologisk forstyrrelse som ikke er en helbredelig sykdom, mange av symptomene avta med konsekvent og dedikerte behandlinger.
Herbal Supplements

En studie publisert i 2007 i The Internet Journal of Alternative Medicine konkluderte med at mens noen leger godkjenner urte terapi for å behandle ADHD, de fleste ikke. Årsakene til dette kan være alt fra potensielle bivirkninger til effekt. Til tross for disse funnene, vil de fleste foreldre er enige om at urte kosttilskudd er verdt et skudd og har betydelig færre bivirkninger enn de reseptbelagte stoffet alternativer. Urte kosttilskudd som ginkgo biloba og Johannesurt behandle spesifikke symptomer på sykdommen og en lisensiert medisinsk faglig bør alltid ha tilsyn med administrasjonen.
Omega-3 fettsyrer

I 2006 rapporterte International Review of Psychiatry at å legge omega-3 fettsyrer til behandling plan bidrar til å forbedre symptomer assosiert med ADHD. For å motta ytelser, må de omega-3 fettsyrer kommer fra fiskeolje og inneholder EPA og DHA komponenter. Andre former for omega fettsyrer mangler begge disse nødvendige komponenter. Blir
Sink

Mange tilfeller av ADHD faktisk vist seg å være en mangel på mineralet sink. En studie sitert i 1996 i Biological Psychiatry funnet at sink terapi lindrer eller kurer ADHD symptomer. Spør en lege eller helsepersonell for en blodprøve for å måle mineral nivåer før de bestemmer seg for å bruke sink terapi som behandling alternativ.
Chiropractic Care

Manipulering ryggraden av mennesker med ADHD reduserer negativ atferd forårsaket av forstyrrelse. I 2004 rapporterte Journal of Manipulative og fysiologiske Therapeutics at kiropraktisk behandling av barn med ADHD var vellykket nok til å la pasienten stoppe reseptbelagte legemidler som ble brukt før forskningen eksperimentet. Velg en kiropraktor som har erfaring i behandling av ADHD for best mulig resultat.

helse

· Hvordan Adult bukseseler arbeid? 
· NHL & Follicular Lymphoma
· Japanske Plommer og leddgikt 
· Metoder for å behandle din Childs Tummy Ache 
· Hvordan takle urininkontinens 
· Forbedre Eyesight Ved å ved hjelp av Simple Eye Øvelser & Teknikker 
· Topp Sju Årsaker til Kjønnsvorter 
· Tegn du blir mentalt Abused
· Hvordan Stram magemusklene 
· Adolescent Exercise Tips