Tidlige stadier av hjernen aneurismer

Du kan ha en hjerne aneurisme hele livet og ikke være klar over det. I tilfeller der en unruptured hjerne aneurisme er oppdaget, er tidlig behandling avgjørende for å prøve å hindre brudd. Statistikk

Anslagsvis fem prosent av befolkningen har minst en slags aneurisme, som enten kan være tilstede ved fødselen eller ervervet gjennom skade eller ulykke.
Hvem får dem

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan aneurismer oppstå for folk i alle aldre, selv om de slår oftere hos personer mellom 30 og 60, og kvinner er litt mer utsatt for dem enn menn.
Risk Factors

Røyking og høyt blodtrykk bidrar til sannsynligheten for en aneurisme sprekker. Du kan også være i fare hvis det er en historie om aneurismer i familien din.
Blood Pressure
p Hvis legen din har bestemt at du har et tidlig stadium aneurisme det er avgjørende for å kontrollere blodtrykket. Alder og helse er også faktorer, og slutte å røyke og holde seg i form kan redusere sjansene for ruptur.
Early Stage Symptomer

Mest unruptured aneurismer er asymptomatiske. Når symptomene er tilstede, de er vanligvis resultatet av aneurisme trykke på hjernen. Uklart eller klart syn og hodet og smerter i øyet kan være en indikasjon på et tidlig stadium aneurisme.

helse

· Om Frokostblanding Dietter 
· Hvordan å bleke proteser enkelt 
· Binaural Beat - Tips om hvordan du får maksimal nytte 
· Hvordan Gjør deg klar for hofteprotesekirurgi 
· Skadelige bivirkninger av astmainhalatorer 
· Tips For Walking For Health 
· Tidlig Lung Cancer Detection 
· Hvordan identifisere giftige planter og Krypdyr 
· Miste vekt sunt etter graviditet Rekindle forholdet til skinny jeans 
· Hva er farene ved bryst implantater?