Hvordan oppdage Leddgikt

Leddgikt er en degenerativ leddsykdom som rammer over 46 millioner amerikanere i alle aldre. Egentlig er leddgikt ikke bare en enkelt sykdom, er det over 100 varianter. Den vanligste er slitasjegikt, en slitasje på brusk rundt leddene. Dette er mer utbredt i høyere aldersgrupper. Andre typer er forårsaket av infeksjon. Uansett variasjon, er tidlig behandling avgjørende for å bremse sykdommen fremgang. Instruksjoner
en

Sjekk for felles smerte eller ømhet, det vanligste symptomet. Hvis du har vedvarende felles ubehag som ikke var forårsaket av skade eller belastning, er leddgikt den sannsynlige årsaken. (Merk: skader på leddene kan også bidra til utvikling av leddgikt.)
2

Undersøk huden rundt leddene i spørsmålet. Hvis leddgikt eksisterer, kan det være rødt, og det kan føles varm.
3

Prøv å flytte leddene gjennom et bredt spekter av bevegelse. Leddgikt ledd blir stive og begrenset i mobilitet, spesielt om morgenen. Hvis du har problemer med å utføre en vant oppgave - som å åpne en krukke - det kan indikere utbruddet av leddgikt
4

Undersøk utseendet på leddene.. Leddgikt ledd vanligvis blir hovne, og i avanserte stadier av sykdommen, selv synlig deformert. Hvis du opplever smerter eller ømhet i en felles på hånden, sammenligne den nøye til tilsvarende leddet på den annen side for å se om det ser forstørret.
5

Lytt når du beveger deg. De berørte felles kan gi en sprengning lyd eller følelse. I medisinsk terminologi kalles dette crepitus.
6

Sjekk for tretthet, frysninger eller feber, som alle kan følge noen former for leddgikt. Det er spesielt viktig å søke rask legehjelp når disse symptomene er til stede, som de signaliserer en infeksjon.

helse

· Sykdommer i Human Liver 
· Brown Bats & Rabies 
· Fit For Life Diet 
· Running Shoes: Hemmeligheten er In The Arch 
· Slik tester for allergiske reaksjoner på Dye 
· Hva er forskjellen mellom Blue & Yellow Phentermine ? 
· Hvordan Kill Nose Fungus 
· Leddgikt i Toes Symptomer 
· Hvordan å løfte vekter som en tenåring 
· Hevelse i Muscle av høyre arm med smerter