Revmatologiske sykdommer

Det er 30 sykdommer og 12 forhold som anses rheumatologic. Disse spenner fra mindre skader til livsendrende, invalidiserende sykdommer. Revmatologiske sykdommer er vanligvis diagnostisert og behandlet av en revmatolog, som har blitt opplært til å håndtere alt som involverer muskler, ledd og /eller bein. Generell Leddgikt

Fibromyalgi, gikt, polymyalgia rheumatica er former for leddgikt som anses revmatologiske sykdommer (se lenke i Resources). Slitasjegikt, noe som er en nedbryting av brusk i alle ledd i kroppen, er også en revmatologiske sykdommer.
Immune kompromittere

Noen av de revmatologiske sykdommer er immune kompromiss . Antifosfolipidsyndrom, lupus, revmatoid artritt og sklerodermi er alle auto-immune sykdommer som behandles av en revmatolog.

Muskuløse

Visse forhold anses rheumatologic selv om de kan være midlertidig fra skader eller repeterende bevegelser. Senebetennelse, ryggsmerter, bursitt og carpal tunnel syndrom er eksempler.
Andre
p Det er andre sykdommer som anses rheumatologic som Lyme sykdom og gigantiske celle arteritis, en sykdom påvirker blodårene. Osteoporose, en annen sykdom i revmatologiske sykdom, påvirker tettheten av bein.
Hensyn
p Det er noen forhold som carpal tunnel syndrom og ryggproblemer, at behandles både som revmatologiske og ortopediske. En fastlege kan bestemme hvilken type lege er best å behandle en bestemt tilstand, basert på pasientens medisinske historie.

helse

· Hvordan søke Bare Escentuals Mineral Makeup 
· Let Your Arm Fat Disappear! 
· Hormonet østrogen bivirkninger 
· Naturlig hjemme rette for High Blood Pressure 
· Hvordan behandle nevropatisk smerte hos sigdcelleanemi 
· Hvordan legger jeg til Electrolites til vann ? 
· Medicare narkotika Del B Vs. Part D 
· Tyske Folk rettsmidler 
· Hva er fordelene med glukose i kreftbehandling? 
· Hvordan Følg en modifisert Mediterranean Diet Plan