Behandling for Pediatric Astma

Astma er en vanlig medisinsk tilstand hos barn, forårsaker flere sykehusinnleggelser og fravær fra skolen enn noen annen medisinsk tilstand. De fleste barn med astma puste normalt mesteparten av tiden, men opplever perioder med pipende pust eller kortpustethet, eller astma angrep. Astma behandling i barn sentre på å kontrollere symptomene og hindre angrep. De fleste barn vil trenge flere medikamenter for å behandle astma, inkludert en vedlikehold narkotika for å forhindre symptomer og angrep og en redning medisiner for å behandle akutte astmaanfall. Steroider

reseptbelagte steroid medisiner er ofte brukt til å behandle barn astma pasienter. En type steroid, inhalasjonssteroider, er vedlikehold legemidler som brukes daglig for å forebygge astma angrep og symptomer. En annen type steroid, kortikosteroider, tas oralt eller injiseres for å behandle akutte astmaanfall.
Bronkodilatatorer

Bronchodilators er en rask lindring medisiner som brukes til å behandle symptomer på en akutt astmaanfall, inkludert hvesing, kortpustethet og hoste. Bronchodilators er tilgjengelig i mange former, inkludert inhalatorer og en inhalert suspensjon utlevert av en forstøver.

Leukotriene hemmere

Medisiner klassifisert som leukotrien hemmere er et forebyggende medikament noen ganger foreskrevet for barn med astma. De virker ved å blokkere leukotrien, noe som fører til symptomer på astma og allergi.
Inkluderer Other Drugs

Andre reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle astma langtidsvirkende bronkodilator, Nedocromil natrium og cromolyn natrium. Alle disse medisinene blir brukt som vedlikehold medikamenter for å redusere symptomer og forebygge astma angrep.
Oxygen Therapy

Når et barn lider et alvorlig astmaanfall, er lege nødvendig . I noen tilfeller kan barn trenger å bli innlagt på sykehus for å få oksygenbehandling. I disse tilfellene er oksygennivået konstant overvåket og oksygen gis etter behov.
Unngå Triggers

En av de enkleste og mest effektive måtene å behandle astma hos barn er å unngå triggere som allergener, medisiner, endringer i vær og trening. Dette vil ikke forhindre alle symptomer og angrep, men det kan redusere bruken av rednings inhalatorer og andre medisiner.

helse

· Instruksjoner for Braun Oral-B 
· Bør jeg Online Diet 
· Hva Foods Trigger forkjølelsessår ? 
· Hvordan lage en modell av permanente tenner 
· Hvordan ha en positiv mental innstilling 
· Virkningene av Chewing Gum på tann Decay
· Vann Moccasin Bite & vevsskade 
· Hvordan takle en Stutter 
· Atkins Diet og høyt blodtrykk 
· Hva å spise hvis du har Crohns sykdom