Liste over behandlinger for astma

Astma er en puste lidelse der ikke nok luft når lungene. Dette kan være på grunn av allergi, sportslige aktiviteter eller en rekke andre faktorer. Men det er forskjellige astma behandlinger du kan bruke hvis du eller noen du kjenner lider av astma. Astmainhalatorer

astmainhalatorer kan være den mest brukte medisiner for å bekjempe virkningene av astma. De fleste kommer i en liten puste rør, og når du opplever problemer med å puste, legger du munnen rundt røret og trykk på medisiner knappen. En presis mengde medisiner vil bli sluppet inn i munnen din, som du trenger for å puste inn i lungene og hold den der i noen sekunder. Exhaling for tidlig vil utvise medisiner fra lungene dine og du vil ikke få den anbefalte dosen.
Prednison piller

Prednison piller er medisiner du må ta regelmessig hvert par døgn. Denne medisinen er for personer som lider hyppige astmaanfall. Selv om det er den mest effektive måte for å bekjempe symptomer på astma, kan det begynne å oppleve noen bivirkninger som vil bli permanent dersom den prednison er tatt i en lengre tidsperiode. På grunn av dette, vil legen forskrive medisiner til deg for bare noen få uker så prøve å avvenne deg på en annen form for medisin, for eksempel en inhalator.
Forstøveren

En forstøveren er vanligvis den minst brukte behandling for astma pasienter. Det er i hovedsak som en inhalator, bortsett fra at den kommer med en pustemaske i stedet for den lite munn hullet. Forstøveren brukes vanligvis av personer som har problemer med å bruke inhalator, slik som små barn og eldre. Men fordi nebulizer konverterer væsken medisiner til en tåke, vil det ta flere minutter for kroppen å absorbere den nødvendige medisin, kontra de få sekundene det ville ta med en inhalator.

helse

· Protein Foods for Kids 
· Kolon Rensing: 4 Vellykket Rules Of Kolon Rensing 
· Hvordan kan du Trap Veggedyr 
· Radio Frequency behandling for ryggsmerter 
· Hvordan behandle en Cement Burn 
· Diagram av kjertler i kroppen 
· Sink mangel og Rask hårvekst 
· Hvordan redusere kortisolnivå 
· Hvor fort Does nyrekreft Spread? 
· Mental Disorder Leksjon Plan