Hvordan bli kvitt Bunions

Våre føtter ta mye av misbruk. Fra seg ukomfortable sko å bruke timevis på å stå og gå, når våre føtter vondt, vet vi det raskt. Bunions er en vanlig, og smertefull, fot problem. En Hallux valgus er en bump som dannes på siden av stortåen. Bunions kan skyldes iført høye hæler eller ubehagelig sko, en fot skade, leddgikt eller de kan være arvelig. Som et bunion vokser, skyver den den store tåen mot den andre tå, forårsaker knoklene i foten å omstille og danner den karakteristiske brak på utsiden av stortåen. Instruksjoner
en

Gjør en avtale med en lege for å få foten undersøkt. Hvis Hallux valgus er smertefullt til et punkt der det forstyrrer daglige aktiviteter, er det beste middel for å se en lege. En fastlege eller en podiatrist (fot lege) kan vurdere foten for å fastslå alvorlighetsgraden av Hallux valgus. De vil gjøre en fysisk eksamen og ta et røntgenbilde av foten. Hvis Hallux valgus er alvorlig nok, gjør de anbefaler kirurgi for å fikse det. Kirurgi er den eneste metoden for å fjerne hele en Hallux valgus. Dersom kirurgi ikke er anbefalt, er det andre metoder for behandling av Hallux valgus.
2

Bruk komfortable sko. For å avlaste presset på Hallux valgus og hindre den fra forverring, bytte til sko som har tilstrekkelig plass og er komfortable for å gå og stå. Hold deg unna høye hæler eller sko som publikum tærne. Hallux valgus smerte kan også bli løst ved bruk av sko inserts. Over-the-counter såleinnlegg kan fungere, og hvis ikke, kan en lege foreskrive spesielle innsatser.
3

Ta en smertestillende. Bunions kan føre til at vevet rundt stortåen å hovne opp, og de kan føre til generelt ubehag. Prøv en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner som ibuprofen å redusere smerte. I noen tilfeller kan en lege også foreskrive kortison injeksjoner.
4

Prøv flere hjem rettsmidler. Bunions kan bli hjulpet av kjøleelementer, spesielt etter aktivitet. Spesielle pads laget spesielt for bunions kan også bli funnet i drugstores. Taping er en annen hjem middel som kan hjelpe bunions. Spør en lege eller annet medisinsk faglig for å demonstrere den riktige måten å tape foten til å justere det inn i en mer normal posisjon.

helse

· Slik unngår du skader gjennom Balance Training på en BOSU ball 
· Hvordan lage en High Protein Diet 
· Hvordan leve med ryggmargsbrokk Occulta 
· Hva er farene ved Stem Cell & Bone Marrow Transplant? 
· Matvarer med store mengder kalium Citrate & Iron 
· Asbestose Behandlinger 
· Hva er behandlingen for en Hip Pointer? 
· Fare for Endoftalmitt hos diabetespasienter 
· Symptomer på hjerneskader 
· Best Acai Berry Rabatt