Jalapeno Burn Cures

The Jalapeño er en middels stor chili pepper dyrket i Mexico og deler av Sentral-Amerika. Det er nytes for sin smak og spiciness og brukes i mange retter og oppskrifter. Jalapeños er kjent for å forårsake en brennende følelse på huden hvis ikke håndteres riktig under klippingen. Den brennende følelse, som et resultat av å spise eller berøre innmaten i jalapeño pepper, er kjent som en jalapeño brenne. Heldigvis er det mange kurer og hjem rettsmidler som kan lindre smerte og svie. Grunnleggende

Jalapeño brannskader er et resultat av en kjemisk kalt capsaicin som finnes i pepper. Capsaicin er ikke vannløselig, derfor brenner ikke lett vaskes bort. Har Peppers varierende grad av varme, avhengig av området fra der de ble dyrket, antall frø de inneholder og en alder av pepper. Ulike mennesker opplever ulike nivåer av varme og spiciness, og derfor er det viktig å være oppmerksom på matvarer som inneholder jalapeños å unngå brannskader i munnen. Du kan unngå brannskader på huden ved iført gummihansker eller gni matolje på huden før kutte i pepper. Også unngå å berøre ansiktet eller øynene når du arbeider med jalapeños, som de kan forårsake irritasjon i øynene.
Meieriprodukter

Meieriprodukter er effektive i herding jalapeño brannskader fordi de stripe capsaicin fra receptor områder på huden. De er også effektive i kjøle brennende følelse i munnen. Melk er det beste middel for jalapeño brannskader, da den inneholder et protein som kalles kasein som er effektive i bekjempelsen av den stikkende følelse. Drikk melk eller vaske og suge det berørte området med melk. Du kan også konsumere eller suge fingrene i en bolle eller yoghurt. Forbruker kulturmelk, fløte, cottage cheese eller iskrem er også effektive i å redusere den brennende følelse i munnen etter å ha spist jalapeño paprika.

Husholdningsprodukter

Den mentol inneholdt i tannkrem er effektiv i å avhjelpe den brennende forbundet med en jalapeño brenne. Du kan gni tannkrem på det berørte området, eller pusse tennene og tungen etter å ha spist en jalapeño. Hvis du opplever irritasjon i øynene, må du skylle øynene med vann eller saltvann dråper. Du kan fjerne stikkende oljer fra huden med rensevæske eller aloe vera gel. Baking soda er også effektive. For å få mest mulig ut av natron, lage en lime ved å blande natron med kaldt vann eller melk. Påfør lim på huden din og la den sitte i 10 til 15 minutter før du vasker den bort.
Andre Cures

Andre botemidler for brannskader inkluderer ren svart honning , smør, tomat, most papaya og over råtne bananer. Du kan også kurere jalapeño brenner ved hjelp av sukker, salt, vegetabilsk olje, olivenolje eller maisolje. Vodka og eple cider eddik er effektive. Suge brenne fingrene i en bolle med vodka, eller eple cider eddik i 5 til 10 minutter for å nøytralisere brannskader. Du kan også plassere hendene i en bolle eller sitron eller appelsin juice, eller gni frisk frukt direkte på det berørte området av huden.

helse

· Bone Cancer Prevention 
· Hvordan unngå Regnbuehinnebetnnelse 
· De virkelige HIV Symptomer 
· Kvinne Fertility Cycle og uregelmessig menstruasjon Hjem Behandling 
· Cyclopam Side Effects 
· Liste over lav GI Foods 
· Retninger for bruk av ePen 
· Hvordan behandle en UTI 
· Hvordan bruke Brain Sync 
· Typer Septiktank Fields