Årsakene til forhøyede triglyserider

Triglyserider er en type fett i blodet ditt som kroppen bruker for drivstoff. På passende nivåer, triglyserider er nødvendig og helsebringende. Men når avlesningene er over 150, kan de forårsake helseproblemer. Noen ganger triglyseridnivåer er bare flaks med trekningen når det kommer til arv, men det er livsstilsfaktorer som også kan forårsake høye triglyserider. Underliggende medisinske tilstander

Nyre sykdom samt ubehandlede metabolske sykdommer som diabetes og hypotyreose kan føre til høye triglyserider avlesninger. Når disse forholdene er riktig behandlet, triglyseridnivåer ofte reduseres uten andre endringer i livsstil eller medikamentelle behandlinger. Å ha diabetes og ha høye triglyseridnivåer er begge risikofaktorer for hjertesykdom, så kontrollerende triglyseridnivåer er spesielt viktig for diabetes. De fleste leger vurdere målinger mellom 150 og 200 for å være "borderline high" for ikke-diabetikere, men liker å se diabetespasienter holde triglyserider under 150.
Mat og alkohol

Mat og alkohol inntak har en stor innvirkning på triglyseridnivåer. Overflødig fett og kolesterol kan øke triglyserider. Men forbruker sukker, enkle stivelse og alkohol i overkant ha en enda større innvirkning på triglyseridnivåer. Leger vil ofte anbefaler at de med høye triglyseridnivåer ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å utvikle en mat plan moderat med proteiner, komplekse karbohydrater og fett og lite sukker, stivelse og alkoholholdige drikkevarer. Matvaner er også viktig, å ta inn mer mat energi enn kroppen trenger for å bruke den umiddelbart kan føre til lagring av energi som triglyserider. Av den grunn er å spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for to eller tre tunge måltider foretrukket.
Aldring og graviditet

Triglyseridnivåer kan variere gjennom levetiden på grunn av ulike endringer i kroppen over tid. For eksempel, noen kvinner opplever forhøyede triglyserider i svangerskapet, spesielt i løpet av tredje trimester. De fleste folks triglyserider øker når de blir eldre, også, selv uten noen endring i kosthold eller livsstil.
Arvelighet

Kolesterol nivåer generelt og triglyserider spesifikt er påvirket av arvelighet . Ifølge forskere med Food and Drug Administration, har en tendens til høyt kolesterol å kjøre i familier. En sjelden genetisk tilstand kan føre til ekstremt høye triglyseridnivåer, noen ganger ledsaget av betennelse i bukspyttkjertelen.
Medisiner

Flere typer medikamenter kan forårsake forhøyet triglyserider. Disse kan omfatte steroider og diuretika, noen psykiatriske medisiner, betablokkere og resepter med hormoner i dem, for eksempel p-piller eller hormonbehandling.

helse

· Stage 3 Glioma 
· Behandling for acid reflux 
· Hva er Bed sår? 
· Aromaterapi oppskrifter til Quit Smoking 
· Protese Cream og sink toksisitet, en vanskelig situasjon. 
· Søvnapné Respironics Masker: Talk About The New Fit 
· Hvordan bli kvitt Belly Fat 
· Hvordan bruke Yoga for Anorexia 
· Melk av Magnesia : Bivirkninger for småbarn 
· Hvordan komme på the Bone Marrow Transplant List