Stage 3 Glioma

Hjernesvulst er en form for hjernesvulst som utvikler seg fra de glial, eller støttende, celler i hjernen. Svulster er vurdert i etapper, med Stage 3 (oftere skrevet som Stage III) hjernesvulst kalles en middels til høy grad av tumor. Stage III hjernesvulst er vanligvis aggressive og har en dårligere prognose enn en mindre grad av tumor. Stage III hjernesvulst er også betegnes anaplastic, det vil si at de deler seg raskt og har liten likhet med normale celler. Det er tre hovedtyper av gliomer. Astrocytomas

Astrocytomas er hjernesvulst som utvikler seg fra stjerne-formede celler som kalles astrocytes. De har tentakkel-lignende anslag som vokser inn i omkringliggende vev, noe som gjør dem vanskelige svulster å fjerne helt. Disse cellene vanligvis lagre næringsstoffer for hjernen. De er vanligvis grå i fargen, med mer høyverdig svulster blir mørkere, fra gul til brun til svart.
Oligodendrogliomas

Oligodendrogliomer kommer fra celler som kalles oligodendrocytes, som ligne en stekt egg. Disse cellene normalt dekke nervefibrene av hjernen. De kan noen ganger være blandet med astrocytes, i så fall er de betegnet oligocytomas. Oligodendrogliomas er vanligvis grå-rosa og kan inneholde blod, puss og harde forekomster av kalsium.

Ependymomas

ependymomas utvikles fra mais-kernel-formede celler som kalles ependymal celler. De vanligvis stille de væskefylte områder av hjernen. De varierer i farge fra svakt til rødlig og kan finnes i hjernestammen, cerebellum og hvilken som helst del av ryggraden. De vanligvis tar form av harde knuter.
Symptomer på Stage 3 Hjernesvulst

Symptomene vil variere avhengig av plasseringen av gliom, men kan inkludere hodepine, prikking, anfall, kramper, endringer i atferd eller personlighet, endringer i balanse eller koordinasjon, eller delvis lammelse.
behandling for Stage 3 Hjernesvulst

Behandling omfatter kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi . Nye behandlinger dukker opp gjennom kliniske studier.

helse

· Flåttbitt Sykdommer 
· Hvordan bekjempe tretthet mens du tar Suboxone 
· Naturmedisin for leddgikt 
· Terapi Strategier for barn med ADHD 
· Hot Water Treatment for Plantar Vorter 
· Hvordan finne måter å senke kolesterolet 
· Phendimetrazine Effects 
· Hva er Omvendt Trendelenburg? 
· Den Ujjayi pusteteknikk 
· Hvordan eliminere gjær fra kroppen din