Teenage Depresjon Bekymringer om behandlinger

Får en tenåring diagnostisert med depresjon er ofte vanskelig å gjøre. Tenåringer er vanligvis humørsyk, og identifisere depresjon hos tenåringer er ofte ikke gjort med mindre pasienten ber om hjelp. Det finnes ulike behandlinger for depresjon og risiko involvert med medisiner. Behandling

Avhengig av alvorlighetsgraden av depresjon, kan behandlingen startes med rådgivning alene. Medisiner for depresjon er lagt til når depresjon er alvorlig og rådgiving alene er ikke nok.
Antidepressiva

The Food and Drug Administration har godkjent bruk av antidepressiva med følgende retningslinjer . Etter en tenåring begynner å ta antidepressiva, bør pasienten overvåkes nøye av legen sin for de 12 første ukene av behandlingen.
Risks

Risikoen for selvmordstanker og selvmordsrelatert adferd er den høyeste i løpet av de første en til to måneder av antidepressiva bruk. Risikoen er også høyere for pasienter med en familiehistorie med bipolar lidelse og de som har hatt tidligere selvmordsforsøk.
Faresignalene

Ifølge National Institute of Mental Health , tegn på problemer med et antidepressivum omfatter nye eller forverrede symptomer på uro, irritabilitet eller sinne. Uvanlige endringer i atferd bør rapporteres til legen din umiddelbart.
Feildiagnostisering

Ifølge Juvenile Bipolar Research Foundation, kan antidepressiva noen ganger utløse irritabilitet og aggresjon hos tenåringer. Denne type manisk oppførsel er karakteristisk for bipolar lidelse.

helse

· Naturlig Sciatic Pain Behandlinger 
· Vekttap Myter Udekket beste måten å miste Belly Fat 
· Holde immunforsvaret Healthy 
· VA Krav til medisinsk dekning 
· Hvordan identifisere HELLP Syndrome 
· Diett for Prostate Cancer and Rising PSA 
· Cayenne Pepper Healing 
· Sunn Diet Tips og sunt kosthold Råd 
· Hvordan å miste vekt Med Home Øvelser 
· Ayurvedisk middel mot astma