Hvordan gjenkjenne symptomer på gluten allergi

Fordi symptomene på gluten allergi tett etterligne symptomene på andre fordøyelsessykdommer, mange lider er uvitende om sin allergi. Som et resultat, fortsetter de å spise mat som utløser en reaksjon, og i sin tur de avtale med en rekke gastrointestinale problemer. Instruksjoner
en

Selv om symptomer på gluten allergi varierer, de fleste som lider håndtere pågående magesmerter og oppblåsthet. I de fleste tilfeller oppstår ubehag etter å ha spist mat som inneholder gluten. Smerte kan være mild eller alvorlig, og oppblåsthet fører til en full følelse.
2

Ofte er gluten reaksjoner forveksles med laktoseintoleranse eller irritabel tarm syndrom. Men når lider fjerne visse matvarer fra kostholdet sitt, forstoppelse og ukontrollert tarmer avta.
3 p Hvis venstre ubehandlet, kan en enkel gluten allergi bli et alvorlig problem. Mens forholdene slik som laktose intoleranse og irritabel tarm-syndrom ikke skader fordøyelseskanalen, en gluten reaksjon kan. De som ikke søker behandling er i faresonen for å utvikle alvorlige tilstander som Crohns sykdom, tykktarmskreft og ulcerøs kolitt.
4

Noen lider avtale med lav energi og pågående utmattelse . Faktisk har noen gluten allergikere blitt feildiagnostisert, der legene mistenkte at de hadde kronisk utmattelsessyndrom eller fibromyalgi. Forårsake både autoimmune sykdommer tretthet og fordøyelsesproblemer.
5

grunn av oppblåst mage og forstoppelse, noen gluten allergikere mister matlysten. Dermed trenger de ikke spise så mye, og de begynner å gå ned i vekt.

helse

· Arthritis Pain Relief Innledning 
· Nakke og øvre rygg smerter 
· Noen kvinner Bodybuilding Diet Råd 
· Hva er symptomene på et virus? 
· Kontrollere suget etter mat og slippe mer enn 10 pund 
· Hvordan være Vegan på et budsjett 
· Hva spenning på telefon stolper ? 
· Hvordan unngå oppblåsthet 
· Hvordan behandle Keloider 
· Hvordan Wire en Apexi Boost Controller