Synlige Symptomer på leversykdom

leversykdom, enten av alkohol eller genetikk, innebærer noen form for betennelse, irritasjon eller arrdannelse i orgelet selv. Noen av disse forholdene vil etter hvert begynne å påvirke en persons helse. Foruten smerter, tretthet og tap av appetitt, denne tilstanden kan manifestere i noen synlige symptomer som kan tyde på at det er noe galt. Tap av vekt

En av de lettere vitne synlige symptomer på leversykdom er tap av vekt. Dette skyldes for en stor del fra tap av matlyst en person vanligvis opplever i møte med denne tilstanden. Imidlertid regulerer leveren mengden glukose i en persons blod, så dette kan også påvirke en persons vekt.
Blåmerker

Mange mennesker som lider av leversykdom opplever ofte blåmerker. En person med en sykdom i leveren blåmerker mye lettere enn i noen med et sunt leveren.
Hevelse

En rekke personer med leversykdom også lider av hevelse som vanligvis isolert til beina, fordi kroppen har begynt å holde på væske.
Nosebleeds

Fordi kroppen vil generelt opplever problemer med blodpropp i blodet, vil noen mennesker også begynne å lide av neseblod. De kan komme og gå, men vil vanligvis vare i en kort tid.
Gulsott

Et annet vanlig symptom på leversykdom er en gulning til både hud og øyne. Dette er på grunn av manglende evne til leveren å fjerne visse giftstoffer fra blodet.

helse

· Pan kolitt Symptomer 
· Hvordan bli kvitt Skall enkelt 
· Antibiotika for behandling av akne 
· Hva skjer hvis du spiser for mye fet mat? 
· Long-Term Ritalin Effects 
· Hva er de primære behandlinger for Bone Cancer? 
· Om Irritabel tarm syndrom i Kids 
· Hva er Variant Angina ? 
· Slik unngår du at thyreoideatumorer 
· Hva slags mat er en god kilde til protein?