Effekter av narkotikamisbruk på Family

Rusavhengighet påvirker brukeren fysisk og mentalt. Men det kan gjøre det samme for alle som er involvert i den rusavhengige liv, spesielt familien. Virkningene av narkotikamisbruk på medlemmene av familien kan være overveldende. På samme måte som den rusavhengige, kan familiemedlemmer coping med en narkoman slektning lider av betydelige virkninger, herunder finansiell ustabilitet, nedskrivning av arbeidsprosesser evner og omdømme, avbrudd i normale liv aktiviteter, og større risiko for helseproblemer på grunn av stress eller overkompensasjon for den rusavhengige. Betydning

Stoffmisbruk i en familie fører til ødeleggende følelsesmessig belastning for partnere og slektninger, skaper uopprettelig skade på barn, og bærer makt til å ødelegge familien helt.
Familie Relasjoner

Det er umulig for en familie å opprettholde en sunn tilværelse når ett av medlemmene er avhengige av narkotika: Drug-induced illusjoner av den rusavhengige kan endre familiens egen virkelighet, rendering det spinkel og upålitelige og ødelegge grunnlaget for familien.
Barn

virkningene av narkotikamisbruk på barn, særlig når en forelder er den rusavhengige, inkluderer smertefulle følelser av ansvar, innta rollen som den savnede foreldre (som nå er barnet figur), troen på at deres barndom erfaringer er tatt og oppgivelse av tro på en sterk foreldrenes figur.
Foreldre

For foreldre som oppdager sine barns narkotikamisbruk, de umiddelbare effektene inkluderer overveldende følelser av sinne fordi barnet plassert seg i en farlig situasjon og skyldfølelse fra å tenke at de burde ha visst eller kunne ha stoppet avhengighet.

med Ektefeller eller partnere

Vesentlige andre har en tendens til å føle ansvar for en partner avhengighet, smerten partneren er å undertrykke med narkotika. Dette etterlater dem med en følelse av forpliktelse til å støtte sin partner ved å dekke for dem, løgn, aktivere og endre arbeidsplaner for å håndtere narkotika misbruk.
Codependency

de atferdsmessige problemer av en narkoman kan styre familier, slik at familien for å skjule situasjonen fra besøkende eller publikum, unngå å diskutere problemet, som dekker for akutte situasjoner med den rusavhengige arbeidsgiver eller kolleger, og skape misforstått optimisme at familien kan kurere stoffmisbruker.

helse

· Kjøpe en tredemølle 
· Ikke-sentralstimulerende behandlinger for ADHD 
· En Absence Of Vitamin Health Supplements 
· Hva er behandlingen for thymuskjertelen kreft? 
· Slik utfører den Fetal Kick Count 
· Slik bruker du en Gud Jar 
· Bruk av lange Boards for IV Stabilisering 
· Natural Healing for Acid Reflux 
· Hvordan spise sunt uten å bli Hungry
· Foods å spise for å miste vekt