Genetisk basert Sykdommer i Amish

The Amish er en gruppe bor for det meste i landlige Pennsylvania og Ohio som er godt kjent for måten de avviser moderne bekvemmeligheter og kultur for en tradisjonell, off-the grid eksistens. Deres kultur er dypt isolasjonistiske, med familier, snarere enn fremmede, gjør opp Amish samfunn. Av denne grunn er Amish genbanken små, med lite variasjon. Isolert fra omverdenen har ført til spredning av gener ansvarlig for visse genetiske lidelser blant Amish. SIDS

Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), noe som fører til plutselige, uventede dødsfallet til et friskere barn, er en tilstand som kan ramme alle befolkningen. Men Amish populasjoner lider SIDS dødsfall på høyere priser enn befolkningen generelt. Forskere har pekt en genmutasjon på kromosom 6 som Amish barn som får krybbedød har. Genet, kalt TSPYL, ser ut til å "opptre som en lysbryter." Når den slår seg av, barn har en tendens til å dø av krybbedød. Dette er viktig ikke bare for behandling av Amish pasienter, men er en anelse for krybbedød forskning på det hele.
Cohen syndrom

Cohen syndrom er en svært sjelden genetisk lidelse preget av forsinkelser i utvikling, intellektuell funksjonshemming, små hoder og karakteristiske ansiktstrekk. En stor andel av de 100 mennesker verden rundt som har Cohens er funnet i Ohio Amish befolkningen, som har mer enn et dusin personer med Cohens. Enda flere tilfeller blir husket i samfunnet, men er ikke offisielt diagnostisert fordi individene er døde. Cohen syndrom i Amish demonstrerer hvordan inngifte i en liten befolkning kan føre til en spredning av sjeldne genetiske lidelser.
Crigler-Najjar syndrom

Crigler-Najjar syndrom er en annen svært sjelden genetisk lidelse med bare ca 100 kjente tilfeller over hele verden, 20 prosent av disse er sett i Pennsylvania Amish. Individer med denne lidelse kan ikke bryte ned visse avfallsstoffer i blodet, noe som resulterer i blod toksisitet. Dette kan føre til hjerneskade og død for sine lider. Det finnes ingen kur, men behandlingen innebærer å utsette pasienten for å lyse blått lys for 10 til 12 timer per dag. Ikke bare er dette dyrt, men det er umulig å opprettholde i Amish samfunn, som ikke har elektrisitet.

helse

· B Cell Lymfoproliferativ Disorders 
· Facelift Teknikker 
· Omaha Kiropraktorer Tilbyr Finest behandlinger for alle dine Muskel poblems 
· Helbrede Tid for Epigastrisk Brokk Repair Kirurgi 
· Fakta om Raja Yoga 
· Forventet levealder for barn med type 1 diabetes 
· Hvordan styrke immunforsvaret med grønnsaker 
· Viktig informasjon om Kjønnsvorter And Other Viral kjønnssykdommer 
· Hvordan velge den beste Wrinkle Cream 
· Hvordan be om en ny Medicaid -kort