Hvordan betale for HIV medisiner uten forsikring

HIV kan bli en dyr infeksjon å behandle, med veldedighet gruppe AVERT anslå at en enkelt HIV medisiner kan koste opp til $ 1000 til $ 1500 per måned. Dette problemet blir forverret av det faktum at de fleste HIV-behandling involverer kombinasjonsterapi, krever alt fra to til fire medisiner som skal tas på en gang. For de HIV-pasienter som ikke har forsikring, kan bekostning av behandlingen virke svært skremmende. Heldigvis, søker hjelp i å betale for nødvendige HIV-medisiner er relativt enkelt. Instruksjoner
en

Rådfør deg med fastlegen din eller din lokale helsestasjon og be om kontaktinformasjon for en AIDS serviceorganisasjon eller ASO som opererer i ditt område. Hvis det er mer enn én ASO i området der du bor, få kontaktinformasjon for alle dem som ulike organisasjoner kan ha ulike programmer tilgjengelig.
2

Kontakt AIDS Service Organization eller organisasjoner som du fikk informasjonen for. Du vil få en avtale for å snakke med en omsorg koordinator, en sosionom eller annen person som er ansvarlig for matchende deg med lokale og nasjonale programmer for å sikre at du får den omsorgen du trenger.
3

Spør omsorg koordinator om hjelp med kostnadene for de HIV-medisiner. De vil gi deg informasjon om statens AIDS Drug Assistance Program eller ADAP, og vil få navnet plassert på ADAP venteliste hvis det er én.
4

Fyll ut all nødvendig ADAP papirarbeid ærlig. Avhengig av hvor du bor, kan du bli pålagt å levere finansiell informasjon for å hjelpe vise et behov for hjelp til å dekke kostnadene for HIV-medisiner.
5

Hold kontakten med din omsorg koordinator for å finne ut status på din ADAP programmet. Hvis tilgjengelig kan de også være i stand til å henvise deg til ytterligere statlige og føderale hjelpeprogrammer samt forskningsprogrammer og kostnader assistanse programmer som tilbys av narkotika produsenter.

helse

· Gjør Quaker Oats lavere kolesterol ? 
· Hvordan bli kvitt Man Boobs Rask 
· Sunt kosthold for IBS 
· Brain Cancer Information 
· Kosthold og periodontal sykdom 
· Fordelene med å kjøpe medisiner fra et nettapotek 
· Hvordan å kjempe Minor Høydesyke 
· Hvordan dyrke poteter i en Bucket 
· Infrarød Sauna Anmeldelser: Review 
· Hvordan lage en Cuff & Collar skulder Sling