Vaskulære Hodepine Symptomer

Hodepine er en vanlig foreteelse for millioner av mennesker. Det finnes mange typer hodepine som er klassifisert av de fysiologiske reaksjonene som skjer i kroppen og hva som forårsaker symptomene. Lære alt du kan om hvilken type hodepine du har vil hjelpe deg å administrere din tilstand og lære å unngå triggere. Identifikasjon

Vaskulær hodepine inkludere migrene, giftige hodepine, cluster hodepine og hodepine som er et resultat av en økning i blodtrykket.
Vanlige Migrene Symptomer

Disse inkluderer alvorlig smerte som kan være på en side eller på begge sider av hodet, lysfølsomhet, synsforstyrrelser, og kvalme og oppkast. Mer alvorlige symptomer kan være til stede, avhengig av om du har felles eller klassisk migrene.
Andre symptomer

Andre typer migrene er hodepine-fri, status , anstrengelse, hemiplegisk og oftalmoplegisk. Med disse typene, kan du oppleve smerter i øyet, svimmelhet, lammelse på den ene siden av kroppen, forstoppelse eller diaré.
Toxic Hodepine Symptomer

Denne typen hodepine ofte kommer med feber og er sekundært til en annen medisinsk tilstand som meslinger, kusma, infeksjoner eller lungebetennelse.
Behandling

Prøv å bruke kalde kompresser rundt øynene eller på smertefulle områder, hvile i et mørkt og stille rom, lære hvilke matvarer utløse symptomene dine, få tilstrekkelig søvn og lære et stress management teknikk som meditasjon.

helse

· Memory Enhancement teknikker og forbedre Memory Naturligvis 
· Kan du ha kirurgi Mens på kjemoterapi? 
· Er det trygt å ha en massasje under svangerskapet? 
· Hvordan øke kroppens termostat 
· Hva formålet ikke tjener en synsundersøkelse? 
· Hva er Prelief tabletter? 
· Hvorfor blir Min iMac så varmt? 
· Gain vind, sove bedre med yoga Hot Yoga 
· Velge en sunn Meal Replacement Shake 
· Psykologiske effekter av Potty Training