Symptomer på hjerteklaff Blokkering

en hjerteklaff blokkering er i hovedsak en innsnevring av en eller flere ventiler i hjertet. Det blir ofte referert til som bare ventilen stenose og vil ofte påvirke enten mitralklaffen eller aortaklaffen, men du kan se denne blokkeringen oppstå i lungene ventilen, som er den ventilen mellom hjerte og lunger. Når en blokkering oppstår innenfor en av ventilene i denne viktige organ, ditt hjerte, ifølge Mayo Clinic, vil uunngåelig må jobbe hardere bare for å pumpe blodet. Med denne tilstanden, vil du vanligvis begynne å vise visse tegn og symptomer på at noe er galt med hjertet ditt. Hjertebank

En av de vanligste symptomene på en hjerteklaff blokkering er hjertebank av hjertet, som er utgangspunktet forbigående episoder der hjertet skulle flagre, pund, rase eller føler som om det hopper over en beat . Dette vil skje hvis blokkeringen skjer i enten aortic eller mitral ventiler, noe som gjør det til et felles symptom for disse to forholdene. Likevel, en aortaklaffen blokkering kan også manifestere seg som et hjerte bilyd, som ville være en "susende" lyd som hjertet slår.
Fatigue

Et annet vanlig symptom blant fleste hjerteklaffen blokkering ville være en viss tretthet eller utmattelse. For de fleste vil dette tretthet være mer uttalt i perioder der hjertet arbeider på et økt nivå, som under trening eller fysisk anstrengelse. Men denne tretthet eller utmattelse kan åpenbare seg ved tider med hvile, særlig når blokkeringen er mer alvorlig. Noen ganger kan dette trøtthet også komme med svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.
Tung pust

Noen mennesker med en hjerteklaff blokkering, det være seg aorta, mitral eller lunge, kan begynne å oppleve episoder av åndenød eller følelse omstendelig. Mye som symptomer på utmattelse, kan dette kortpustethet blitt mye mer uttalt i tider med trening eller noen form for fysisk anstrengelse, men kan også være til stede på tider med hvile. For en mitral blokkering, kan du også føle det en større vanskeligheter med å puste når du faktisk legge ned.
Pain

Selv ikke et vanlig symptom på tvers av alle hjerteklaff blokkeringer Det er potensialet, ifølge Mayo Clinic, å lide av en viss grad av smerte eller ubehag i brystet. Oftere enn ikke, vil denne smerte eller ubehag skyldes enten en aorta-eller pulmonal blokkering, men kan oppleves med en mitral blokkering i tillegg. Som blir sagt, ikke alle mennesker vil føle en smerte med en hjerteklaff blokkering. Noen mennesker kan bare føle en liten tetthet i brystet for å indikere at dette vilkåret er til stede.
Hevelse

Noen ganger en person som lider av en hjerteklaff blokkering, nemlig ett innenfor mitralklaffen, kan merke noe hevelse eller betennelse i føttene og anklene. Dette hevelse kan starte på som nesten umerkelig og fremgang som blokkeringen forverres.
Hoste

Avhengig av plasseringen av hjerteklaffen blokkering, kan du også begynne å lide fra en relativt alvorlig hoste som føles litt dypt. Denne hosten vil vanligvis starter som tørr eller uproduktive, men kan utvikle seg til det punktet hvor du faktisk hoster opp blod.

helse

· Naturlige måter å kurere Sleep Apnea 
· Hvordan fremme prostata Health
· Alvorlig Generell angstlidelse 
· Silymarin Dosering I Nutritional Supplements 
· Bivirkninger av Phentermine Tab 
· Sport Skader i nervesystemet 
· Tenker Hypnoterapi? 
· Hvordan identifisere symptomer på hypoglykemi 
· Hvordan beregne hvor mange kalorier du trenger daglig 
· Slik gjenoppretter hårvekst