Nonocclusive koronarsykdom

Koronarsykdom er en progressiv, kronisk sykdom som forårsaker fortykkelse og innsnevring av coronary arteries som leverer blod og oksygen til hjertemuskelen. Nonocclusive koronarsykdom er koronar sykdom som ikke har kommet til det punktet for å forårsake betydelige og /eller okkludert koronar arterielle blokkeringer. Betydning

Koronarsykdom påvirker arteries som leverer blod og oksygen til hjertemuskelen. Koronararteriene er de viktigste blodårene ansvarlig for å forsyne hjertet med viktige næringsstoffer og oksygen. Eventuelle brudd i den normale blodstrømmen til hjertet reduserer effektiviteten og funksjon av hjertemuskelen. Koronarsykdom resultater når de indre fôr av koronararteriene tykkere og utvikle fettstoffer og kolesterol-laden innskudd, eller arterielle plakk. Disse arteriell plakk forårsake innsnevring av arteriene og forstyrrer blodstrømmen til hjertemuskelen og redusere mengden av oksygenert blod å nå hjertet. Nonocclusive koronarsykdom er arterien sykdom som ikke har gitt fullstendige, eller nær komplett, blokkering av noen av koronararteriene. I nonocclusive koronarsykdom, er ingen store forstyrrelser i koronar blodstrøm produsert.
Funksjon

Nonocclusive koronarsykdom er koronarsykdom i sin tidlig eller mild form. De glatte innerveggene lining koronararteriene gjennomgå strukturelle endringer som gjør at blodårene til å miste sin naturlige fleksibilitet og til å utvikle små sprekker og groper som skaper en ru, mer grov tekstur. Sirkulerende blod nivåer av både fettsyrer og kolesterol slutt feste seg til ru, korroderte arterieveggene, og over tid, en gradvis oppbygging av arterielle innskudd former. Kroppens immunforsvar spiller en sentral rolle i utvikling og forverring av koronarsykdom. Som koronararteriene blir skadet av koronarsykdom, reagerer kroppens immunsystem ved å sende hvite blodlegemer til de skadede områdene. Dette immunsystem respons resulterer i små skorper forming i løpet av de skadede arterielle fôr, en tilstand som skaper ytterligere arterielle thickenings og blokkeringer.
Historie

koronarsykdom er en kronisk, progressiv sykdom som normalt tar mange år å utvikle. Sykdommen starter med bare små irritasjoner og uregelmessigheter til koronar arterielle fôr og utvikler seg med tiden. Nonocclusive koronar er fortsatt i sin mild form uten betydelige eller obstruktiv koronar blokkeringer, eller occlusions. Nonocclusive karsykdom kan også være et begrep som brukes for å beskrive koronarsykdom. Det kan også beskrive sykdom som er mer omfattende i naturen begrenset til ikke-kritiske, mindre arteriell grener, som er de grenene som ikke leverer en stor andel av oksygenrikt blod til hjertemuskelen. Disse fartøyene, selv om de er betydelig occluded, er ikke sannsynlig å forårsake noen alvorlige og /eller livstruende koronar episoder.
Hensyn

Selv i mild og /eller nonocclusive former for koronarsykdom, er det faktum at koronarsykdom er tilstede grunn til bekymring. Hvis målbar koronarsykdom er til stede, de underliggende mekanismer som virker som produserer arteriosklerotiske endringene er aktiv og vil trolig gå videre hvis venstre ubehandlet og /eller uadressert. Mens nonocclusive koronarsykdom er mindre risiko enn mer omfattende og /eller okklusiv koronarsykdom, betegner sin tilstedeværelse behovet for å nøye se og løse den pågående status av sykdommen og å merke vesentlige endringer og /eller progresjon av sykdommen som kan føre til mer omfattende problemer eller øker hjerte risiko.
Forebygging /løsning

Nonocclusive koronarsykdom er koronarsykdom som fortsatt er i en håndterlig scenen. Fordi koronar blodstrøm og sirkulasjon ikke er vesentlig hindret av nonocclusive koronar sykdom, opprettholde helse og funksjonaliteten til okkluderte koronararteriene og hindre dem fra å oppleve progresjon av sykdommen er sentrale mål for forebyggende /ledelse modalitet. Fastsettelsen av et lite fett og lavt kolesterol kosthold, får regelmessig kardiovaskulær trening, kontrollere blodtrykket og blodsukkernivået, og opprettholde en sunn vekt alle anbefalte tiltak for å redusere risikoen for noen form for koronarsykdom.


helse

· Sosial Deviance Theory 
· Flate magen-Jeg vil lære deg hvor mange reps og sett å gjøre 
· Hvordan vite om du er deprimert 
· Slik lindrer leddgikt smerte 
· SHIM score og prostata Cancer
· Premenstruelle Leg Pain 
· Øvelser for vestibulære problemer 
· Hvordan få en lisens til å selge Health Insurance 
· Leddsykdommer 
· Hvilken type Doctor er best å se for brystkreft?