Rask Acid Reflux Relief

Acid reflux, kjent mer folkemunne som halsbrann, er en tilstand der søl med syre tilbake i spiserøret, forårsaker en brennende følelse. Vanligvis mer av ergrelse enn grunn til alvorlig bekymring, innebærer behandling en rekke potensielle medisiner og endringer i livsstil. I tillegg til langsiktige medisiner, men syrenøytraliserende midler er det eneste alternativet som fokuserer på de umiddelbare symptomer i motsetning til den underliggende årsaken. Syrenøytraliserende midler

rask lindring for acid reflux finnes primært i bruk av over-the-counter syrenøytraliserende midler. De fungerer ved raskt å nøytralisere syren i magen, hindrer det spruter tilbake i spiserøret og forårsaker halsbrann. I motsetning til andre former for behandling som H2-blokkere (Pepcid Complete), vismut subsalicylate (Pepto-Bismol) og protonpumpehemmere (prilosec OTC), er denne medisinen utviklet for å arbeide raskt og bare gi kortsiktig lindring, som de angriper den umiddelbare problem og ikke årsaken.

Den primære årsaken til acid reflux er en svekket lavere esophageal sphincter som gjør at syre til å sprute tilbake. I tillegg til å nøytralisere syre, syrenøytraliserende midler også kan øke trykket av den nedre øsofageal sfinkter, noe som resulterer i høyere trykk og en redusert sjanse for å tilbakeløp. I tillegg kan syrenøytraliserende midler gjøre reflux mindre syrlig, og dermed redusere mengden av skader på spiserøret.
Eksempler på Antacida

Eksempler på syrenøytraliserende midler inkluderer Maalox, Alka- Seltzer, Rolaids, Mylanta og Tums. Deres primære ingredienser inkluderer kalsiumkarbonat, magnesium-og aluminiumhydroksyd samt natriumbikarbonat. Disse ingrediensene alt arbeid mot samme formål, og som sådan kan brukes alene eller i kombinasjon med andre. Noen syrenøytraliserende midler inneholder simethicone, et medikament som brukes til lettet gass.

Hvor lang tid det tar for medisiner for å begynne å nøytralisere syren er avhengig av hvilke ingredienser er tilstede i medisinen. De som inneholder magenesium hydroksid eller natriumbikarbonat jobbe den raskeste, mens de som inneholder kalsiumkarbonat eller aluminiumhydroksid kan ta opp 30 minutter til å begynne å jobbe.
Bruk og advarsler

Antacids er mest effektive når de tas umiddelbart etter et måltid eller et par timer før sengetid. Unngå å ta syrenøytraliserende midler hvis tiden tar medisiner for andre lidelser, som for eksempel gikt eller Parkinsons sykdom, som syrenøytraliserende midler kan hindre deres absorpsjon og redusere deres effektivitet.

Før du begynner med narkotika diett, bør du kontakte lege for å finne det beste løpet av behandlingen og diskutere potensielle bivirkninger. Bivirkninger kan være diaré, kvalme, svimmelhet og forstoppelse. De kan bli alvorlig hvis syrenøytraliserende midler er brukt mer enn en dag eller to. Skulle acid reflux fortsette i mer enn et par dager, bør du kontakte lege, som du kanskje trenger for å begynne en diett av en langvarig, men likevel tregere-fungerende halsbrann medisiner som prilosec OTC.

helse

· Hvordan overvinne humørsvingninger 
· Hvordan overvinne panikkanfall 
· Problemer og effekter av dårlig 
· Hvordan holde en etappe Startsperre Fra Falling Down Your Leg 
· Hva er årsaken til Kidney Disease? 
· Hvordan Fade et blåmerke Rask 
· Pain Relief for Artrose 
· Hvordan redusere urinsyre i blodet 
· Typer Sovepiller 
· Den beste form for madrass for Spinal stenose