Hva er Salmonella Paratyphi?

Salmonella er en type bakterier som omfatter mange forskjellige stammer, hver med sine egne særtrekk. En slik stamme, Salmonella Paratyphi, er i stand til å forårsake en sykdom som kalles paratyfoid feber, som spres fra tarmen inn i blod. Paratyfoid feber, er imidlertid sjelden dødelig og generelt bare fører til død på grunn av intestinal komplikasjoner. Det kan behandles via riktig ernæring, hydrering og administrering av slike antibiotika som azitromycin. Identifikasjon

Salmonella Paratyphi er en stamme av salmonellabakterier. Salmonella bakterier er aerobic (de trenger oksygen for å leve) og stavformede bakterier. De er også gram-negativ, noe som betyr at de mangler den ekstra cellevegg som gram-positive bakterier har. Det er over 200 stammer av Salmonella bakterier, tre av dem kommer under klassifisering av Salmonella Paratyphi.
Infeksjon

Salmopnella Paratyphi kan føre til en sykdom som kalles paratyphoid feber . Dette er en sykdom som har en viss likhet med tyfoidfeber, som er forårsaket av Salmonella typhi. Imidlertid er paratyphoid feber generelt mildere enn tyfoidfeber.

Symptomer

De typiske symptomene på paratyphoid feber er en moderat feber med hodepine, ubehag, magesmerter og mangel på matlyst. De fleste pasienter opplever også en tilstand som kalles hepatosplenomegaly, der leveren og milten både bli utvidet. Omtrent 30 prosent av alle hvite med paratyphoid feber vil også oppleve små rose-fargede flekker på magen deres. Andre symptomer inkluderer forstoppelse eller diaré.
Transmission Fra Food

Salmonella Paratyphi er vanligvis overføres gjennom avføring. Som et resultat, kan det ofte inngås ved å spise mat som har blitt forurenset, spesielt i områder som har dårlige sanitærforhold. Det kan ofte være engasjert i land med dårlig kloakk disposisjon, som et resultat av å vaske eller lage mat med forurenset vann.
Smitte mellom mennesker

Salmonella Paratyphi kan også være overføres mellom individer som et resultat av dårlig hygiene. Sviktende å vaske sine hender etter bruk av toalettet, for eksempel, kan føre til at hendene for å være forurenset, noe som kan føre til forurensning av en annen persons hender. Fordi bakteriene begynner infeksjonen gjennom tarmen, når noe er konsumert via hendene på den nylig forurenset person, kan de bli infisert.

helse

· Hvordan du kan øke din motivasjon for å miste vekt 
· Vitamin D Lysterapi 
· Hvordan identifisere symptomer på vitamin B-12 mangel 
· Skadevirkninger av bitter melon Leaves 
· Mørk Circle rettsmidler og Under Eye Circles Treatment 
· Kolesterol Diet Foods 
· Hvordan bli kvitt Scars Naturligvis 
· Aktiviteter Bruke en TENS enhet 
· Hvordan spise riktig under Ovarian kreft behandlinger 
· Hvordan Care for voksne tennene