Second Stage Multippel Sklerose Symptomer

Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker alle deler av kroppen på forskjellige tider og på uforutsigbare måter. Mange MS-syke møte frykten for det ukjente, samt tap av kroppsfunksjoner. For mange mennesker en diagnose av andre stadium multippel sklerose innebærer økt begrensninger og en betydelig livsstilsendring, som kan være både følelsesmessig og fysisk ødeleggende. Multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en tilstand av det sentrale nervesystemet, og er antatt å være en autoimmun sykdom. Hos personer med MS, angriper immunsystemet i kroppen, rettet mot myelin skjede, en fatty dekker som omgir nervene. Som myelin skjede oppløses, er lesjoner (Screlose) dannet. Disse danner et avbrudd i signalene som nervene sender til resten av kroppen, noe som fører til at det svikter. Dette resulterer i symptomer som nummenhet, uklart prikking, ubalanse, visjon og kognitive vansker. Det er fire anerkjente typer av MS: gjentakende og remitting, sekundær progressiv, primær progressiv, og progressive remitterende. Av disse er tilbakevendende-remitterende den mildeste og mest vanlige typen.
Sekundær progressiv multippel sklerose

Mange mennesker som er diagnostisert med tilbakevendende-remitting MS til slutt begynne å finne at deres symptomer er verre. De blir deretter diagnostisert med andre fasen multippel sklerose, som kalles sekundær progressiv MS. Omtrent 50% av alle personer diagnostisert med tilbakevendende-remitting er slutt diagnostisert med sekundær progressiv.

Forskjeller

motsetning tilbakevendende-remitting MS, i sekundær progressiv MS sykdommen ikke går i remisjon, selv om det kan tidvis være perioder når de ikke er fullt så alvorlig. Flere symptomene begynner å vises, sammen med en gradvis (eller noen ganger rask) forverring av symptomer som allerede finnes. Symptomene blir mer ødeleggende som sykdommen tar sin gang.
Behandlinger

På dette stadiet, er de fleste pasientene plassert på sykdomsmodifiserende legemidler som Rebif, TYSABRI, Copaxone, og flere andre. I tillegg til disse medikamentene, kan legemidler for spesifikke symptomer også bli videreført, økt eller lagt til som behovet oppstår.
Impact of Secondary Progressive MS

For mange folk inn sekundær progressiv MS, kan det være en økt følelse av frustrasjon og /eller depresjon som nye symptomer dukker opp og gamle forverres. De kan trenge hjelp fra en stokk eller rullator, eller i noen ekstreme tilfeller, en rullestol. Trapper kan bli vanskelig eller umulig, å tvinge beslutninger med boformer. Folk som har vært selvstendig hele livet kan finne seg plutselig avhengig av familiemedlemmer eller venner for selv de enkleste oppgaver.
Håndteringen Endringer

Den gode nyheten er at frekvensen av progresjon av sykdommen er forskjellig for alle, og det er mange ting som kan gjøres for å sikre en fortsatt god livskvalitet. Lære å gjøre enkle oppgaver på ulike måter, omorganisere hjem for å være mer imøtekommende, og utdanne familie, venner og arbeidskolleger på sykdommen kan alle gjøre overgangen enklere. I tillegg har mange lokallag av National MS Society har støtte grupper som møtes regelmessig. Dette kan hjelpe personen med MS skjønner de er ikke alene i kampen. Fremfor alt må alle som lider av MS å øve egenomsorg ved å anerkjenne sine begrensninger, men også omfavner sine evner. En sunn livsstil og positiv holdning kan gjøre en stor forskjell.

helse

· Hvordan behandle Nakke-og skuldersmerter 
· Informasjon om stolheiser for eldre 
· Symptomer på Lyme sykdom hos barn 
· Deler av immunsystemet 
· Komplikasjoner av Røyking og kirurgi 
· Hva er formell Long-Term Health Care Services? 
· Gjør Tiny Brown House Spiders Bite ? 
· Semen Enhancement og lav sædkvalitet Naturligvis 
· Om tannimplantater og røykeutstyr 
· Virkningene av anestesi etter operasjonen