Tegn på en hjernesvulst

Tegn og symptomer på hjernesvulst kan være subtile eller alvorlig, avhengig av området av hjernen påvirkes og hvilken type svulst. Flere symptomer er typiske. Hodepine ledsages av kvalme og oppkast er den mest utbredte tegn. Typer

Hjernesvulst er unormal vekst. Ikke alle er kreft. Noncancerous hjernesvulster er referert til som godartet. De kan stamme i hjernen fra spredning av celler eller spredning fra andre organer. Pasienter med brystkreft eller lungekreft kan utvikle hjernesvulster fra metastaser. Hvis legen mistenker din hodepine eller andre symptomer er tegn på en hjernesvulst, er det første trinnet som skal gjennomføres for å bekrefte diagnosen og deretter identifisere type og plassering av svulsten.
Symptomer
med

Hjernesvulst kan ha flere symptomer, og ikke alle er typiske. Tegn på en hjernesvulst avhenger i stor grad på plasseringen. Anfall, tap av balanse, tåkesyn, talevansker, svimmelhet, tap av syn eller hørsel, forvirring, svakhet og problemer med å huske alle kan være tegn på en hjernesvulst. Noen mennesker opplever humør og atferdsendringer. Endret følelse i ekstremiteter kan oppstå, for eksempel nummenhet eller prikking.
Identifikasjon

En biopsi kan være nødvendig å fortelle legen om en hjernesvulst er kreft eller godartet. Legen vil også henvise deg til en nevrolog eller nevrokirurg. Vanligvis er en hjerne skanning utføres ved tegn på en svulst er til stede.
Oppsøke lege
p Hvis du har hodepine som har endret mønstre, forverret eller er nye, oppsøke lege. Smerter som er tilbakevendende, og på samme sted, ledsaget av kvalme, oppkast eller visuelle endringene er de vanligste tegnene på en hjernesvulst.
Hensyn

Hjernesvulst kan være komplisert. Noen er godartet og lett behandles. Uavhengig av type, hvis du har tegn på en hjernesvulst, er det viktig å oppsøke lege for å diskutere dine symptomer. Tidlig diagnose og behandling føre til de beste resultatene.

helse

· Hvordan studere Naturopathy Online 
· Rebif bivirkninger og hals hevelse 
· Ulike former for prevensjon 
· Gjør menn får gjær infeksjoner 
· Hvordan lage et naturlig middel for å kurere fotsopp 
· Slik Finn Lumineers Tannleger 
· Bivirkninger av Magnesium 
· Om Medicare Fordeler for funksjonshemmede 
· Hvordan bruke alkohol for å lindre Bed Bug Bites 
· Yoga Diet Making You Feel Better