Botemidler for Hoarders

Hamstring er definert som en skjult akkumulering, og har blitt identifisert som en sykdom. En hoarder har mye større problemer enn å ha et rotete hus eller en uorganisert skrivebord. En hoarder har en ekte tvang der deres hamstring kan føre til sikkerhet og helse farer. Det finnes ingen kur for hamstring, men det er to hovedtyper av behandling. Forskning

Psykolog David Tolin, direktør for Anxiety Disorders Center ved Institutt for Living, innrømmer at den medisinske forståelsen av hamstring er svak. Hoarders er unge og gamle, rike og fattige, samt mannlige og kvinnelige. Medisinsk forskning viser at tvangsmessig hoarders har lavere metabolsk aktivitet i en dyp hjernens struktur, som er den strukturen som er involvert i å fokusere oppmerksomheten og beslutningstaking.
Symptomer

Angst Disorders Association of America rapporterer at symptomene på en hoarder inkluderer manglende evne til å kaste eiendelene bort, alvorlig angst når du prøver å kaste noe bort, problemer med å skille eiendeler, forlegenhet av mengden av eiendeler, sosial isolasjon og obsessive frykt for å gå tom for en vare .
Psykoterapi

The Mayo Clinic anbefaler psykoterapi behandling for hoarders. Pågående besøk kan hjelpe hoarders oppdage hvorfor de hamstre og opplyse dem om hvordan de skal organisere eiendeler. Pasienter kan velge å delta på familie eller gruppe terapi. Gjennom økter, kan pasientene forbedre sine beslutningsprosesser ferdigheter. Psykoterapeuter vil oppfordre pasienter til å vurdere psykiatrisk sykehusinnleggelse dersom hamstring er for alvorlig.
Medisinering

Selective serotonin reopptakshemmere (SSRI) blir ofte foreskrevet for å hamstre pasienter, ifølge Mayo Clinic. Denne type antidepressiva har vist seg å fungere godt for obsessive-compulsive disorder pasienter. Dessverre er det ikke nok avgjørende forskning for å bevise at SSRI er effektiv for hoarders.

helse

· Kvalifikasjoner å motta Medicare Supplemental Insurance i Arizona 
· Abdominal Whipple Fremgangsmåte 
· Tegn på en Mental Breakdown 
· ADHD Organisasjon tips 
· Optimalisere kroppens naturlige forsvar med ny MonaVie (M) Mun 
· Hvordan du skal se etter Teeth Whitening Products 
· Sykdommer funnet i kumøkk 
· Årsaker til Politiet Stress 
· Beroligende Foods for magesmerter 
· Urinveisinfeksjon Prognose