Hvordan finne gratis eller Low-Cost reseptbelagte medisiner

Kostnaden for reseptbelagte medisiner kan være vanskelig å ha råd til, selv for de som har forsikring. Situasjonen kan være så forferdelige at noen mennesker ta et valg om å kjøpe mat eller deres presciption medisinering. En rekke organisasjoner som er opprettet i de siste årene kan hjelpe pasienter kjøpe deres presciption medisiner, eller motta den gratis. Instruksjoner
en

Kontakt stoffet maker som produserer din merkevare av reseptbelagte medisiner, og ser etter koblinger til en pasient assistanse program (PPA).
2

Vær oppmerksom på at det er programmer for folk med spesielle forhold - Abbott Diabetes Patient Assistance Program, for eksempel. Organisasjoner som National Alliance på psykiske lidelser har linker til selskaper som tilbyr gratis eller rimelige medisiner til pasienter basert på inntekt og forsikring status.
3

Sjekk ut pasientstøttegruppe stiftelser som kan hjelpe de med forsikring. The Patient Advocate Foundation Copay Assistance programmet hjelper personer med visse medisinske tilstander som også har forsikring. The Patient Access Network Foundation hjelper pasienter som ikke har råd deres forsikring copays eller utlegg.
4

Spør legen din om hjelp. Noen leger misliker papirarbeid involvert, og derfor ikke fortelle pasientene om hva som er der ute. Når du finner et program som kan hjelpe, samle så mye informasjon som mulig for å gjøre det lettere for de kontoransatte.
5

Husk statlige programmer. Noen statlige tilbyr rabatt programmer for å gjøre reseptbelagte medisiner mer overkommelig. Needymeds gir en oversikt over statlige sponsede programmer. Du kan sjekke din tilstand offisielle nettsted for medisinsk assistanse programmer

helse

· Om jern kosttilskudd 
· Hvordan kanalisere Min Focus 
· Den beste maten for Etterveksten 
· Om Full-Body Detox kolon renser 
· Hvordan overvinne frykten for Big Dogs 
· Acai Max Cleanse: Acai Berry og Colon Cleanse Supplement 
· Fellesskap Cancer Clusters 
· Prostate Cancer og svensk forskning: Kirurgi Vs. Stråling 
· Hvordan å sette sammen en Forstøveren Behandling 
· Hvordan finne en Patient Advocate