Hvordan diagnostisere Arsen Forgiftning Symptomer

Arsenikk forgiftning er en av de mer alvorlige typer av forgiftning dokumentert gjennom historien. Det finnes tilfeller av folk som utvikler problemet etter å ha drukket store mengder vann med arsenikk eller å ha et langvarig eksponering for arsen. Flertallet av de som har lidd av tilstanden gjorde det på grunn av tilsiktet forgiftning. Symptomene på arsen forgiftning vanligvis tre i kraft sakte, men det er tidlige tegn å se etter. Instruksjoner
en

ta hensyn til en bankende hodepine som kommer og går eller noen følelser av svimmelhet eller ørhet, spesielt hvis du tror du kan ha blitt eksponert for arsen. Disse to symptomene er de første tegn på arsen forgiftning.
2

Watch for noen sterke magesmerter i nedre del av magen rundt innvollene. De som lider av arsenikk forgiftning vanligvis føler et sterkt press på sine nedre mage og området føles øm å ta på. De kan også begynne oppkast eller føler som om de kan spy.
3

Sjekk spy for noe blod eller oppkast som er overveiende grønn eller gul i fargen. Oppkastet kan være en brunlig farge, men har striper av de andre fargene eller blod i oppkastet. Dette er et tegn på at arsen forgiftning har kommet utover de tidlige stadiene
4

Se på den enkeltes måte å snakke -. Tonen i sin stemme og sin munn. De som har arsenikk forgiftning viser ofte symptomer i form av en hes eller grov tone i stemmen, sløret tale og overdreven tørr munn eller produsere mer spytt enn de gjorde før.
5

Hold et øye med lidende urineringsvaner. De med arsenikk forgiftning vil besøke badet oftere enn de gjorde før, men ikke klarer å urinere. Når de gjør urinere, de ofte føler en brennende følelse eller smerte.

Tips og advarsler inkluderer

Andre symptomer på arsen forgiftning nummen eller prikkende følelse i armer og ben, diaré, magekramper og ekstrem svetting.

Oppsøk lege ved første tegn av arsen forgiftning eller hvis du eller noen andre viser noen av symptomene. Mens legene kan være i stand til å behandle arsen forgiftning i en tidlig fase, kan det likevel være dødelig.
Resources
  Les denne artikkelen på spansk

helse

· LASIK FAQ 
· Food Safety Sjekkliste for Chicken 
· Bli kvitt akne Overnight Bruke Natural Products 
· Hvordan finne en kur for Vaginal Gjær infeksjon Høyre i ditt eget kjøkken 
· Kronisk bronkitt Effects 
· Fellestrekk mellom din Healthy Whole Body & A Well Tuned Vehicle 
· India, Strong Pharma Destinasjon 
· Hvordan leve med kronisk utmattelsessyndrom 
· Mesothelioma Blood Test Mesomark Test 
· Hvorfor trenger vi lider av panikkanfall?