Virkningene av Depakote & Alcohol

Depakote er merkenavnet av medisinen divalproex natrium, foreskrevet for å behandle anfall lidelser, den maniske fasen av bipolar lidelse, og for forebygging av migrene hodepine. Produsert av Abbott Laboratories, viser det lovende for behandling av alkohol tilbaketrekning. Depakote og alkohol

Folk tar Depakote bør være forsiktige med å drikke alkohol, fordi medisinen presser aktiviteten i sentralnervesystemet og kan øke effekten av alkohol.
Leverproblemer

tillegg har Depakote er i sjeldne tilfeller med leversvikt, og folk som drikker er mer utsatt for leverproblemer. Symptomer på leverskade inkluderer kvalme og oppkast, mørk urin og gulsott.
Milwaukee Study

En studie ved Aurora Sinai Medical Center i Milwaukee fant at Depakote kan være en trygg og effektiv behandling for alkohol tilbaketrekning, inkludert poliklinisk avrusning.
Maryland Study

Forskning fra University of Maryland i Baltimore fant at over halvparten av pasientene behandlet med Depakote i en studie redusert rusmisbruk atferd.
Washington Study

Forskere ved University of Washington har konkludert med at Depakote betydelig og positivt påvirker løpet av alkohol tilbaketrekning og reduserer behovet for behandling med benzodiazepiner.

helse

· Hvordan hjelpe et barn Cope med Amnesia 
· Matvarer for cøliaki Diet 
· Hvor å Endre Air Intake 
· Stage 4 Ovarian Cancer Forventet levealder 
· Bytt Laksativer Ved Probiotika fordelene? 
· Hvordan søke om OHIP 
· Hvordan du ut om du trenger medisiner for Anger 
· Hva er gjennomsnittlig Recovery Time for håndleddet kirurgi? 
· Back Pain virkelige årsakene Og Herding Det 
· Vitaminer kan støtte immunforsvaret og bekjempe betennelser