Hvordan få lukten av gass off Hands

Bensin er et oljebasert produkt. Når det er sølt på huden, fordamper bensin delvis og etterlater den oljeaktige rest som lukter av bensin. Lukten er vanskelig å fjerne, men prøv å bruke disse tipsene for raskt å få den lukter gass av hendene. Du trenger:
Såpe og vann
Degreaser rengjøringsmidler
Oppvaskmiddel med avfettingsmiddel
Hydrogen peroxide og natron
Vaskemidler
mekaniker såpe
rensevæske eller rensemiddel
Eddik og natron
Vis flere instruksjoner
en

Vask hendene med såpe og vann. Bruk Lava såpe eller et modig såpe for å skrubbe av fettrester. Arbeid såpen under fingerneglene og inn i knokene for å fjerne så mye bensin som mulig.
2

Skum opp med en fett-cutting oppvaskmiddel som Dawn. Sprute det full styrke på hendene og bruke en vaskeklut til å jobbe den inn i huden og slåsshansker hvor gassen flommet inn i huden. Skrubb med en gammel tannbørste eller spiker pensel til å jobbe vaskemiddel skummer i hudfolder og rundt negler. Skyll grundig.
3

Hold mekaniker såpe, for eksempel Goop, hendig. Disse hånd rengjøringsmidler er designet for å fjerne fett, olje og annen skitt. Gni det godt inn hendene, tørk av med et papirhåndkle og deretter vaske med mild såpe og vann. Sjekk lagre automotive deler for å finne mekaniker hånd rengjøringsmidler eller olje-fjernere som Goo-Gone.
4

Prøv husholdning rettsmidler som å blande en pasta av eddik og natron for å vaske hendene. Noen praktiske mennesker foreslår å blande en kopp hydrogen peroxide med en spiseskje med natron og en skvett oppvaskmiddel for en rask lukt remover. Andre anbefaler å bruke sitronsaft for å nøytralisere bensin lukt.
5

Sjekk din vaskerom for avfettingsmiddel vaskemidler. Bruk Borax eller OxiClean å foreta en rask hånd-skrubbing lime. Bland det med en liten mengde vann eller vaskemiddel for å rengjøre hender og negler. Skyll grundig.
6

Bruk rubbing alkohol og bomullspinner å klatt av bensin rester. Hånd sanitizers er vanligvis alkohol-basert og er bra for rask fjerning av olje. Alkoholen bidrar til å fjerne bensin og lukt.

helse

· Behandlinger for en forstørret hjerte 
· Kombinere Psykoterapi Med 12-Step Program: et bedre resultat 
· Foods som styrer Diabetes 
· Hvordan beregne Weight Watchers Points for restauranter Online 
· Hvordan oppdage Hjerte Blokkering 
· Hva regnes som sykelig fedme? 
· Hva er et elektronisk helsekort ? 
· Vaporizers å øke opp ditt kjærlighetsliv 
· Etikk og jus i sykepleie 
· Hvordan Heal blære Lekkasje etter operasjonen