Hjerteorm behandling for mennesker

Menneskelig hjerteorm er ekstremt sjeldne. Du kan ikke stifte heartworms direkte fra en hund eller katt, selv om det lider av parasitten. Menneskelige heartworms er vanligvis spres via mygg. Heartworms kan ikke fullføre sin livssyklus inne i menneskekroppen slik de kan i hunder og katter, men de kan bli et reelt problem. I uvanlige tilfeller kan de også føre til amputasjon av en kroppsdel. Behandling av hjerteorm hos mennesker avhenger av den enkelte sak. Symptomer

Mens hjerteorm symptomer hos katter og hunder kan inkludere trøtthet, hoste, blindhet, vekttap, fordøyelses problemer og død, mennesker sjelden tilstede symptomer som indikerer et problem. I stedet for klassiske "sykdom" tegn, mennesker har en tendens til å ha en immunreaksjon. Som ormene dør inne i et organ, danner organ knuter. Disse knuter forårsake pulmonal dirofilariasis, også kjent som en parasittisk lungebetennelse. Hvis symptomene er til stede, de inkluderer hoste, feber og brystsmerter, men de fleste viser ingen tegn.
Diagnose

Mange mennesker med hjerteorm eller tilhørende problemer bare finne ut om deres tilstand som følge av en CT eller røntgen for en annen tilstand. Diagnosen er ikke endelig før testing for å utelukke andre problemer har blitt gjort, skjønt. Menneskelig hjerteorm kan se mye ut som kreft eller andre lesjon-forårsaker forhold. Hvis knuter vises på en X-ray, vil legen vanligvis utføre en biopsi for å avgjøre om de er kreft eller forårsaket av hjerteorm.
Sannsynlighet

Forekomsten av hjerteorm hos mennesker går ned etter hvert som flere hunder får forebyggende behandling. Folk som bor i et område hvor det er en stor bestand av hunder som ikke får denne behandlingen er mye mer sannsynlig å få heartworms enn folk som ikke bor i nærheten av hunder eller bor i nærheten av behandlede hunder. Dette er fordi heartworm larver lever i blodet av infiserte hunder og katter. Når et myggstikk en av disse dyrene, så biter et menneske, kan heartworms bli overført i myggen spytt. Feral dyr kan bidra til denne økningen i risiko, samt ubehandlede kjæledyr.
Effects

Til tross for navnet, ikke menneskelige påslag av heartworms vanligvis ikke bor i hjertet . I stedet, de ofte vandrer til lungene, til slutt dør og danner cyster. De kan også finne andre områder i kroppen som har lignende forhold. Disse inkluderer øyet og testiklene, men infeksjoner i disse områdene er mye sjeldnere. I alvorlige tilfeller kan hjerteorm krever fjerning av de berørte kroppsdel. The US National Library of Medicine rapporterer ett tilfelle der orkiektomi - fjerning av en testikkel -. Var nødvendig på grunn av heartworm
Prognose

Så langt er det ingen registrerte tilfeller av human død fra hjerteorm infestation. Fordi mennesker ikke er den foretrukne vert for heartworms, kan de ikke fullføre sin livssyklus. Når ormene dør, leger simpelthen å behandle de sekundære tilstander forårsaket av parasitten. Komplett utvinning fra hjerteorm infeksjon er mulig og forventet.

helse

· Hvordan Boost Aldehyde Metabolism 
· Gastroenterologisk Oncology
· Popliteus tendinitis Symptomer 
· Kål suppe Diet Tips 
· Hvordan Heal Med Tanzanite 
· Hvordan forberede Allergy Season 
· Ryggsmerter Myter 
· Remedy for Filiform Vorter 
· Hvor lenge Steriliser du tåteflasker? 
· Angst Natural Treatment - Den tryggeste kur som fjerner angst uten alvorlige biv…