Omsorg for Tennis Elbow

Selv om smerten du opplever av tennisalbue er ofte følt langs utsiden av albuen din og inn i underarmen din, er det faktisk en skade forårsaket av gjentatte bevegelser i hånden og håndleddet. Når du overdrive dette området av armen, kan det legge vekt på de sener som kobler musklene i underarmen til albuen din. Over tid kan denne belastning produsere betennelse og rifter i fibrene, noe som resulterer i den karakteristiske smerte av skaden. Å behandle denne tilstanden, de fleste synes gode resultater fra egenomsorg tiltak. Self-Care

Når du først føle virkningene av tennisalbue, is underarmen så snart som mulig. Du prøver å minske eventuelle betennelser oppstår i sener, og denne formen for kaldt terapi er en ideell metode. En pose med is er trolig den mest praktiske, men du kan også bruke en kald pakke eller nedsenking av underarmen din inn i en balje med kaldt vann. For å sikre riktig healing, bør isen bare brukes i perioder på ikke mer enn 20 minutes.As snart du er ferdig med glasur benet, vikle underarmen med en elastisk bandasje. Du ønsker å komprimere området for ytterligere å redusere betennelse samt begrense bevegelsene til de skadde sener, så binder området rett under albuen til omtrent halvveis ned underarmen din. Når området er komprimert, heve albuen til et nivå over hjertet ditt og ta litt tid til å hvile den injury.While du omsorg for den skadde lem, fortsette å hvile, samt begrense enhver aktivitet som kan forverre skaden, for eksempel raking , male eller spille tennis. For ytterligere hjelp i healing, bør du vurdere å investere i en tennisalbue stropp, en elastisk enhet slitt på underarmen noen få inches under albuen for å beskytte de berørte sener.
Professional Care

For noen mennesker, er egenomsorg ikke nok til å behandle tilstanden. I denne situasjonen, vil en lege anbefale en litt mer aggressiv form for behandling. Dette innebærer vanligvis noen form for fysioterapi for å bestemme hvilke aktiviteter som å plassere stress på sener og hva kan gjøres for å rette det opp. Fysioterapeuter er ofte de utvalgte fagfolk til å gjøre dette forsøket. De kan komme opp med modifikasjon av instigating aktiviteter samt øvelser for å styrke det området av forearm.With alvorlige og kontinuerlig smerte, kortikosteroider blir også brukt i forbindelse med fysisk terapi. Denne typen medisiner reduserer betennelse i sener og dermed minsker smerte. Injeksjoner og aktuell kremer er de foretrukne metoder for administrasjon. I sjeldne tilfeller er kirurgi utført for å rette opp skaden, men dette er bare brukes når andre behandlingsalternativer er uttømt.

helse

· Paruresis Cure - Omprogrammering din underbevissthet Mind 
· Farlige måter som modeller miste fett Fast 
· 7 Avslapping tips som lindrer stress 
· Faktorer som påvirker Depresjon 
· Når ble Astma oppdaget? 
· Om Medicare Advantage Programvare 
· Homeopati for Low Sex Drive in Women 
· NLP teknikker for Forankring 
· Hvordan bruke Foods å hjelpe leddgikt 
· Diabetes og hypoglykemi