Hvordan Tie en Ace bandasje

Esset merket elastiske bandasjer er stift elementer i alle førstehjelpsskrin. De har en rekke bruksområder som å forbedre blodsirkulasjonen, redusere hevelse, holder splinter eller kjøleelementer på plass og stivne ledd mens de leges. De er vanligvis festet med klips eller borrelås, men de kan også være knyttet til seg. Det gjør en svakere sammenheng enn standard metode, men det kan fungere. Du trenger
Ace bandasje
Sterile gasbind, valgfri
Ice eller varme pack, valgfri
Splint, stokk eller liten planke, valgfri
Inkludert klipp, valgfri
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk problemområdet. Hvis skaden er blødning eller oser, gjelder gasbind i området før du fortsetter. Hvis området er ødelagt eller brukket, plasser splint på eller nær skade. Hvis området synes hovne, smerter eller krever en is eller varme pack, bruke det til området.
2

Rull noen inches fra slutten av Ace bandasje. Plasser den på pasientens kropp i nærheten av området.
3

Pakk bandasje rundt lemmet. Dekk til området og noen få inches over og under den med Ace wrap. Hvis du har gasbind, en ispose eller en splint på området, må du dekke dem helt (eller så mye som mulig, hvis det skinne er for lang) med bandasje. Hvis du er innpakning rundt en felles og ikke bruker noen gasbind, kjøleelementer eller splinter, pakk over og under felles, men la noen av huden over skjøten utsatt. For eksempel, hvis innpakning rundt pasientens ankel, pakk den over ankelen, deretter rundt buen på foten og veksler mellom de to områdene, men la hælen utsatt. Dette stiver felles, men fortsatt forlater pasienten i stand til å flytte den, noe som gjør at den kan helbrede.
4

Rull ut hele bandasje. Når du kommer til slutten, bruke kontakten klipp eller borrelås til å feste bandasje til seg selv, som binder den ned og holder det på plass. Hvis du ikke har enten kontakt, brette enden av bandasjen i en av de lavere lag av bandasjen.

helse

· Smartlipo Vs. Lipo Løs 
· Hjemmelaget Night Splint 
· Sokker for sirkulasjon Problems
· Hvordan å miste vekt raskt for The Beach 
· Er HPV Arvelig? 
· Bivirkninger av Cipram 
· Migrene Hjem Utbedring 
· Hva Foods Har Vitamin B17? 
· Hvordan å lage mat med hvitløk for å forebygge hjertesykdom 
· Hvordan gjøre en Walking Push Up