Medisinsk kur for en forstørret Thyroid

En forstørret skjoldbrusk er også kjent under begrepet "struma" og resulterer i en stor rund hevelse på undersiden av halsen. Mange problemer med skjoldbruskkjertelen og uregelmessigheter kan føre til at skjoldbruskkjertelen blir forstørret, de behandlingstilbud tilgjengelig er basert på roten tyreoidforstyrrelser i hver berørte enkelte. Årsaker

Den vanligste årsaken til struma verdensbasis er en diett mangler i jod, et element viktig i produksjon av thyreoideahormoner. Fordi de fleste industrialiserte land legge jod i salt og andre vanlige matvarer for å unngå jod mangel, er dette årsaken til struma nesten utelukkende sett i utviklingsland. Imidlertid kan en forstørret skjoldbruskkjertel også være forårsaket av væskefylte eller godartet klumper forming på skjoldbruskkjertelen, kreft i skjoldbruskkjertelen, Hasimoto sykdom, der skjoldbruskkjertelen produserer for lite skjoldbrusk hormoner, og Graves 'sykdom, der skjoldbruskkjertelen produserer for mye hormon.
medikamentelle behandlinger

Både en overaktiv eller underactive forstørret skjoldbruskkjertel kan behandles med medisiner målrettet for å øke eller bremse kjertel produksjon av skjoldbruskkjertel hormon og redusere Størrelsen på struma. Anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel kortikosteroider, kan også redusere betennelse fra uvanlig skjoldbruskkjertelen atferd.
Radioaktivt jod behandling

Radioaktivt jod brukes ofte for å kontrollere produksjon av en overaktiv skjoldbruskkjertel (Graves 'sykdom). Når det radioaktive jod er tatt opp av skjoldbruskkjertelen, er thyroid-celler ødelegges, bremse overdreven produksjon av thyroid hormon og å redusere størrelsen på den struma. Denne behandlingsmetoden har en stor ulempe - det kan ofte resultere i en skjoldbruskkjertel som konsekvent produserer for lite hormon, tvinger den enkelte til å supplere med hormonbehandling medisiner
Kirurgiske behandlinger
.

Kirurgiske behandlinger for forstørrede thyroids er levedyktige alternativer når skjoldbruskkjertelen er forstørret på grunn av kreft i skjoldbruskkjertelen, store mengder knuter eller klumper på skjoldbruskkjertelen, eller struma har vokst så stor at svelging og pusting er svekket. I de fleste tilfeller vil enkeltpersoner må ta skjoldbrusk hormon-erstatter medisiner for resten av livet for å kompensere for fallet i skjoldbruskkjertel hormon produksjon.
Tid

personer med bare litt forstørret skjoldbruskkjertel og hensiktsmessige nivåer av skjoldbruskkjertel hormon som produseres i kroppen, kan den beste tilnærmingen være å la skjoldbruskkjertelen tilbake til sin opprinnelige størrelse på egen hånd. Hvis den ikke gjør det, reduseres etter en viss tid, kan en annen behandlingsmetode da bli vurdert.

helse

· Vil Spider Bites ta måneder å gå bort? 
· Om skarlagensfeber Utslett 
· Justerbar Gastric Band Behandling 
· Hvordan snakke med noen om en HIPAA Brudd 
· Hvordan bruke Antibiotika Trygg 
· Den Whipple prosedyre for Cancer 
· Om GRI Medicare Prescription Drug Plan 
· Noen effektive behandlinger for You Back Trouble Issues Ubehag 
· Hva er en Butt Lift? 
· Fedme og helserisiko