Professional Tooth Rengjøring

Tenner som ikke er riktig vedlikeholdt kan føre til tannkjøtt erosjon og lommer av bakterier, til slutt ødelegge tenner og enda underliggende bein. Det er økende forskning indikerer dental plakk og oral bakteriell kan føre til hjertesykdom, bakteriell lungebetennelse og risiko under graviditet. En profesjonell tann rengjøring kan forhindre forråtnelse og behandle diverse andre problemer før de blir alvorlige. Skalering

Skalering er en viktig del av profesjonell rengjøring. Under denne prosedyren, plakk, er kalkulus (tartar), flekker og mikroorganismer fjernes fra dental overflater. Tannpleiere kan bruke en hånd scaler som ser ut som en hakke, selv om andre alternativene inkluderer ultralyd, laser eller en kjemisk anti-tartar bad.
Polering

Under tann polering , eller koronale polering, overflaten av hver tann er glattet med et spesielt verktøy som en gummi-kopp eller børste, som gjelder en mild polerpasta forbindelsen (ofte natriumhydrogenkarbonat), en prosedyre som bidrar til å gjøre det vanskeligere for plakk for å feste til tannen. Den gang en tannpleier bruker på koronale polering vil variere fra pasient til pasient, avhengig av tilstanden på tennene. Merk at ikke alle amerikanske stater tillater tannhelsesekretærer til å utføre koronale polering.
Tanntråd

Tanntråd er en viktig del av munnhygiene selv på daglig basis, sammen med tannpuss. Under en profesjonell tann rengjøring, vil tannpleieren bruke tanntråd grundig mellom hver messe for å fjerne eventuelle gjenværende fanget matrester.
Fluor

siste behandling vanligvis gitt i løpet av en profesjonell tannpuss er et fluorid bath.Usually denne tar form av den fluor væske (som kommer i mange forskjellige favoriserer) helles i tannformer som deretter plasseres i pasientens munn i to minutter. Etter skylling, er pasienten vanligvis bedt om ikke å spise eller drikke noe i 30 minutter.

helse

· Hvordan behandle coxsackievirus 
· Slik bruker du en Tongue Cleaner Trygg 
· Årsaker til hjerte palpatations 
· Alopecia behandlinger 
· The Best HDL Foods 
· Er å spise røkt fisk sunt eller skadelig? 
· Hva Medisinering Gi de gjør for revmatoid artritt? 
· Hva er Intraperitoneal Kjemoterapi? 
· Eksempel på daglige kosthold for diabetikere 
· Vekt Loss Hvorfor Protein Shakes Work Hvis du vil Hjelp Du miste vekt