Kokt Egg Hvit Diet

En eggehvite er den delen som er høy i protein og lavt på fett , kolesterol og mettet fett . Det er flere fordeler til et kosthold som inkluderer forbruk av kokt eller stekt eggehvite . Protein
p Det er mer enn 40 typer proteiner i eggehviter og flere andre næringsstoffer, blant annet sink , kalsium , fosfor og kalium. Proteinene i eggehvite er lett absorberes inn i kroppen og inneholder aminosyrer , som er nøkkelen til muskel utvikling .
Kalorier

Egg hvite fra et typisk stort egg inneholder bare 17 kalorier og består av nesten 90 prosent vann . Kokt eggehviter inneholder ikke fett eller kolesterol og er mindre sannsynlighet for å inneholde skadelige bakterier enn eggeplommen er .
Forbruk

Forbruker rå eggehviter er sterkt motet på grunn av mulig tilstedeværelse av salmonella . Eggehviter kokt , ofte kokt i minst 134 grader Fahrenheit i minst 3 1/2 minutter er ideelt for forbruk. Det er ingen grense for hvor mange eggehviter bør spises per dag , men det er anbefalt å ha dem minst to ganger om dagen i tillegg til andre sunn mat valg , inkludert hele korn, frukt og grønnsaker.

helse

· Fakta om Waste Water Management 
· Ayurvedisk behandling for Fibromyalgi 
· Hudpleie - Hudpleieprodukter 
· Teenage Depresjon Bekymringer om behandlinger 
· Terapi for revmatoid artritt 
· Bivirkninger til Prostalex Plus 
· Naturlig tannpuss Solutions 
· Hvordan bruke Forberedelse H 
· Hvordan brenne fett mens vektløfting 
· Hvordan Care for UTI Symptomer hjemme