Doula Program Sertifisering

Kvinner venter en baby ofte ha noen med dem på levering, i tillegg til lege eller sykepleier, som har erfaring med fødselsprosessen. Doulas tilby denne type tjeneste, som inkluderer talsmann for den gravide kvinnens ønsker, forklarer om fødselen prosessen og bistå med nyfødt og postpartum omsorg. Heldigvis finnes det mange doula sertifisering programmer tilgjengelig for å sikre doulas har den nødvendige erfaring og kunnskap til å gi en slik tjeneste. Typer

Doula sertifiseringer inkluderer sykehus-baserte og private programmer. Sykehus-baserte programmer er enten frivillig eller betalt posisjoner, mens private sertifisering programmer krever vanligvis en deltakeravgift. Sertifisering typer inkluderer fødsel doula programmer og postpartum doula programmer. DONA er en internasjonal organisasjon som tilbyr internasjonale sertifisering programmer som krever omfattende utdannelse og erfaring med fødsel og postpartum problemer.
Egenskaper

Født doula programmer krever ofte deltakelse på en spesifisert antall fødte, i tillegg til å omfatte klasser. Postpartum doula programmer krever vanligvis utdanning på amming og erfaring med etter-levering omsorg for mødre. Sertifisering programmer kan bare være gyldig for sykehuset hvor sertifiseringen ble funnet, mens private tilbud kan gi rom for anerkjennelse av sertifisering på flere anlegg.
Hensyn
< p> I tillegg til de doula sertifisering programmer, mange doulas velger å bli DONA, som krever etterutdanning klasser for å opprettholde sertifisering. Sertifisering programmer er dyre, og noen potensielle doulas kan finne kostnaden uoverkommelige. Planlegging av sertifisering programmer varierer, og noen programmer tilbyr helg, avstand eller online muligheter som kvinner som allerede har en fulltidsjobb eller som har omsorg for små barn hjemme kan vurdere før de anser programmer som krever trening i løpet av tradisjonelle arbeidstid.

Misforståelser

Sertifisering er ikke nødvendig for å arbeide eller frivillig arbeid som en doula, selv om det er gunstig for dem som søker en karriere i dette feltet. Delta i en doula sertifiseringsprogram garanterer ikke tilgang til betalende kunder. I tillegg til klasserom utdanning, de fleste doula sertifisering programmer krever ekstra oppgaver og deltakelse i en rekke fødsler i både sykehuset og hjem innstillinger, samt oppfølging omsorg. Disse kravene kan ta betydelige mengder tid å fullføre.
Fordeler

Delta i en doula sertifiseringsprogram kan resultere i anbefalinger til potensielle kunder fra sykehus og jordmødre. Doula sertifisering programmene gir en omfattende opplæring om fødselen prosessen og postpartum perioden som ellers kan være vanskelig å skaffe. Sertifisering programmer gir også et klart perspektiv om de personlige kvaliteter som er viktig for en doula å ha.

helse

· Hypostatic Lungebetennelse Symptomer 
· Behandlinger for strikturer 
· Slik unngår du at Scar Tissue Etter Eye Surgery 
· Om tann smerter 
· Slik finner du ut av risikoene for Chiropractic Care 
· Sitron i varmt vann for Weight Loss 
· Hvordan reversere tegn på alder Gjennom Diet 
· Effekter av Probiotika om immunitet 
· Vann Mineral Analysis 
· Kognitiv Fysisk Vekst og utvikling