Undervisning Forebygging av forverring av astma hos barn

Undervisning forebygging av forverring av astma hos barn er en alvorlig helseopplysning sak som kan redde et barns liv. Du trenger ikke å være en lege eller en sykepleier for å være en effektiv lærer. Det er viktig å ha en solid bakgrunn i helseopplysning, astma, astma forebygging og detaljer om den enkeltes astma historie. Tilgang til engasjerende og alder egnede læremidler er et must i den pediatriske populasjonen. Instruksjoner
en

starte med det grunnleggende. Spør barnet hva de vet om astmaen sin. Vet de hva det er? Hvordan gjør det dem til å føle? Hva utløser deres astma? Hva meds er de på? Hvordan bruker de sin inhalator? Gi forklaringer og svar som er nødvendig.
2

en demonstrasjon. Mange barn lærer ved å se og gjøre i stedet for å lese. Vis dem hvordan deres puste fungerer ved hjelp av en alderstilpasset bilde, modell eller diagram.
3

Games er en stor pedagogisk verktøy. Prøve å innarbeide en morsom kryssordet av astma vilkår eller lage en historie om hva det er som å ha astma. Dette kan identifisere barrierer for etterlevelse og hull i forståelse.
4

skremselspropaganda arbeid. Skremselspropaganda arbeide i å kalle oppmerksomhet til et problem, men ikke nødvendigvis endre atferd. Pass på at barnet er klar astma kan være dødelig, men styres enkelt.
5

Review, gjennomgang, gjennomgang. Det er ikke nok til å lære en gang og tror barnet har absorbert alt. Sørg for at de fortsetter å bruke forebyggende teknikker for astmaeksaserbasjon du lært dem ved regelmessig oppfølging og vurdere.

helse

· Slik Unn Ringorm - behandle og forebygge Ringorm Infeksjoner 
· Kan jeg bruke Dawn Væske å bli kvitt lopper? 
· Uførhet og Revmatoid Arthritis
· Hva gjør Spider årer se ut? 
· Hvordan pakke nødhjelp for din motorsykkel tur 
· Hvordan lage hjemmelaget hostesaft Med Cayenne 
· Hvordan helbrede en brukket håndledd 
· Medicaid regler i Colorado 
· Hvorfor Snore mennesker gjør? 
· Forbedre hukommelse med Brain Øvelser og stimulering