Hvordan ta vare på syke, eldre Besteforeldre

Gi omsorg til syke besteforeldre er en følelsesmessig utfordrende oppgave. Man liker aldri å se eldre slektninger som lider grundige helsespørsmål. De eldre er spesielt utsatt, både fysisk og følelsesmessig. Ved å være proaktiv, kan du sørge for at besteforeldrene dine får den medisinske hjelpen de trenger. Du trenger
En datamaskin til forskning medisinske problemer
Legers telefonnumre
En bil for å ta besteforeldre til lege eller sykehus
En bærbar PC for å ta notater på legen avtaler (eller en båndopptaker )
Vis flere instruksjoner
en

holde nær kontakt med legen for en besteforelder med et medisinsk problem. Følge din besteforelder på legebesøk og ta notater på legens råd. Du kan også ønske å tape rekord samtalen, som både et oppfriskningskurs for deg og din besteforelder.
2

Oppmuntre besteforelder å bære en medisinsk alarm system med en panikk-knapp for å varsle nødetatene. Ikke bare vil denne hastigheten omsorg til besteforeldre din, men det vil gi deg trygghet når du ikke er der.
3

Snakk med legen og drive forskning på Internett for å bli kjent selv med besteforeldrenes medisinske tilstander. Opprettholde en pågående diskusjon med legen din om hvorvidt din besteforelder trenger sykehusinnleggelse, omsorg i sykehjem eller å leve med noen som kan overvåke omsorg.
4

Hold hjemmet til den syke besteforelder velfylt med grunnleggende medisinske forsyninger, resepter, mat, drikke og alt annet avgjørende for dagliglivet. En eldre besteforelder kan ikke være sterk nok til å handle på butikken eller vaske huset. Vær proaktiv ved å håndtere disse oppgavene selv eller arrangere for noen andre til å gjøre dem.
5

Hold i daglig kontakt med besteforeldre, slik at du kan nøye spore eventuelle endringer i deres helse og husholdningenes behov. Vær tålmodig i avhør. Noen mennesker er uvillige til å avsløre sine problemer, så du er nødt til å være spesifikk, sympatisk og taktfull. Se etter endringer i utseendet sitt (vekt, grooming, klær), energi nivå og tone i stemmen.

helse

· Årsakene til vedvarende høye bly-nivåer 
· Koloskopi Sedasjon Alternativer 
· Hvordan fremme et sunt Pregnancy
· Hvordan sette grenser med en person som har borderline personlighetsforstyrrelse…
· Liste over sunn snacks for Schools
· Menns helseproblemer 
· Pravastatinnatrium Side Effects 
· Cat Allergi hos babyer 
· Medtronic Batteri Problemer 
· Hvordan behandle Kataton Schizofreni