Opiat behandling

Behandling for opiatavhengighet omfatter en periode på avrusning etterfulgt av rådgivning, døgnbehandling på en gruppe anlegg eller annen behandling med sikte på å opprettholde nøkternhet. Uttak rettsmidler og behandlingstilbud
p Det er en rekke alternativer for behandling av opiatavhengighet, hvorav et hjem detox er eneste. Andre metoder omfatter rask detox, metadon eller Suboxone terapi og assistert tilbaketrekning i et renseanlegg. Uansett hvilken metode du velger, er det et par ting å huske på som kan gjøre prosessen enklere og øke sjansene for å oppnå vedvarende nøkternhet.

Detox kan være stressende for både kropp og sinn, så prøv å skjemme bort deg selv i denne perioden. Gi deg selv en sjanse til å gjenopprette ved å få nok av sengeleie, drikke mye væske og spise så sunt som mulig. Husk at uttak er en midlertidig ulempe og vil passere. Detox hjelpemidler som flytende zeolitt, destillert vann og kolon rensing prosedyrer som klyster og colonics kan hjelpe fart på prosessen, men er ikke nødvendig for å bli frisk.
P Som abstinenssymptomer fade, kan du begynne å føle seg anspent eller urolig. Hard fysisk trening er en stor utløp for stress og kan selv få fart hjernens utvinning prosessen gjennom produksjon av endorfiner og andre glede-induserende kjemikalier. Holde en journal, kan delta på gruppe rusmisbruk møter og snakker med et medikament rådgiver eller mental helse profesjonell regelmessig alle være instrumental i å opprettholde nøkternhet.
Hjem Detox Shopping List

opiatavvenning kan være en vanskelig prosess, men er sjelden farlig for helsen. Hvis du prøver et hjem detox, lager på de elementene du trenger på forhånd for å unngå å måtte gjøre det senere.

For lav humør og angst som følge tilbaketrekning, kosttilskudd som Valerian rot, 5-HTP , og johannesurt kan gi lindring. Ifølge NaturalNews.com, er johannesurt som effektivt ved behandling av enkelte former for depresjon som SSRI antidepressiva. Både 5-HTP og johannesurt påvirker serotonin, et signalstoff ansvarlig for humør, søvn sykluser og andre mentale tilstander. Valerian root inneholder valerenic syre, et stoff som ligner på Valium som forenkler søvnløshet og angst.

Imodium (loperamid) kan være en livredder i løpet av opiat detox. Det ligner i struktur til Demerol og lindrer gastrointestinale symptomer som diaré og kramper med få bivirkninger. Medisinen Dramamine (dimenhydrinate) er også bra for kvalme, som er te laget av ingefær og peppermynte. Over-the-counter smertestillende midler kombinert med bruk av en oppvarming puten gir en billig og effektiv løsning for smerte, mens aktuell kremer som inneholder methylsalicylat eller capsaicin kan tilby ekstern lettelse.

Forholdsregler og generell sikkerhet

Noen medisiner og kosttilskudd kan ha uventede interaksjoner. Rådfør deg med en lege før du prøver et hjem opiat detox, spesielt hvis du lider av en alvorlig kronisk sykdom.

helse

· Birdseye Maple Møbler Care
· Topp 10 Energi Kosttilskudd 
· Tegn og symptomer på blodpropp 
· De forskjellige typer løselig og uløselig Fiber
· De forskjellige typer søvnforstyrrelser 
· Hvordan finne informasjon om Fighting vektøkning under Premenopause 
· Hvordan bruke affirmasjoner å slappe 
· Er Gulrøtter Bra for Eye Pressure? 
· De behandlinger for Omphalocele 
· Hvordan gifte Miljøgifter